Νέα Royal Enfield Hunter 350: Ρετρό και μοντέρνα
Νέα Royal Enfield Hunter 350: Ρετρό και μοντέρνα
Νέα Royal Enfield Hunter 350: Ρετρό και μοντέρνα
  • Νέα Royal Enfield Hunter 350: Ρετρό και μοντέρνα
  • Νέα Royal Enfield Hunter 350: Ρετρό και μοντέρνα
  • Νέα Royal Enfield Hunter 350: Ρετρό και μοντέρνα

Νέα Royal Enfield Hunter 350: Ρετρό και μοντέρνα

Η Royal Enfield παρουσίασε τη νέα Hunter 350 μια εναλλακτική και κομψή roadster με συμπαγή αλλά και μυώδη γεωμετρία για να κατακτήσει τους πολυσύχναστους δρόμους της πόλης, και τις απολαυστικές διαδρομές γύρω από αυτήν.

Royal Enfield Hunter 350: Η νέα πρόταση για στιλάτες μετακινήσεις

Η τελευταία τάση στον κόσμο της μοτοσυκλέτας είναι η απομάκρυνση από το εξεζητημένο και πολύπλοκο και η στροφή στο πιο λειτουργικό και απλοϊκό, αλλά με υψηλή σχεδιαστική ευρηματικότητα ώστε να ταιριάζει στον ιδιοκτήτη της και να εκφράζει το στυλ του. Γι` αυτό η Royal Enfield παρουσιάζει μια μοτοσυκλέτα πόλης που ταιριάζει στις πιο cool γειτονιές του πλανήτη. Μια μοτοσυκλέτα που είναι αναζωογονητικά καινούργια, που δείχνει ήδη διαχρονική και διατηρεί το DNA της Royal Enfield. Αν και χρειάστηκε χρόνος για την απόσταξη, η Hunter 350 είναι αυτό το τέλειο μείγμα – μια απίστευτα χαρούμενη, μυώδης μοτοσυκλέτα με ρετρό στυλ, που συσκευάζει όλα τα έντονα ερεθίσματα μιας γνήσιας μοτοσυκλέτας και τα προσφέρει σε μια κομψή, φιλική προς την πόλη υλοποίηση.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

ABS και συνδυασμός αναλογικών και ψηφιακών οργάνων

Η Hunter 350 έχει μοντέρνα εμφάνιση με διπλά χρώματα, ζάντες από χυτό αλουμίνιο, φαρδιά ελαστικά tubeless και στρογγυλεμένα πίσω φώτα. Η βασική έκδοση προσφέρεται σε τρεις κομψούς συνδυασμούς χρωμάτων και γραφικών, ενώ η κορυφαία έκδοση διατίθεται με τρία πολύ ιδιαίτερα και ξεχωριστά σχέδια στο ρεζερβουάρ. Η Hunter είναι επίσης συμβατή με το Tripper TBT navigation της Royal Enfield, το οποίο θα είναι διαθέσιμο για παραγγελία ως γνήσιο αξεσουάρ.

Και οι δύο εκδόσεις είναι εξοπλισμένες με ζάντες αλουμινίου με φαρδιά ελαστικά 110/70-17 μπροστά και 140/70-17 πίσω, δισκόφρενα 300 mm μπροστά και 270 mm πίσω, δικάναλο ABS και εύχρηστο κεντρικό σταντ. Τα πίσω φώτα είναι LED και το ταμπλό οργάνων συνδυάζει αναλογικό ταχύμετρο με ψηφιακή οθόνη που εμφανίζει χιλιομετρητή, ένδειξη ταχύτητας, γραμμή γραφήματος καυσίμου με προειδοποίηση χαμηλής κατανάλωσης καυσίμου, ρολόι και υπενθύμιση σέρβις. Όλες οι εκδόσεις έχουν στάνταρ θύρα φόρτισης USB.

20 ίπποι με έμφαση στη ραφιναρισμένη λειτουργία και την απουσία κραδασμών.

Η Hunter 350 κινείται από τον καταξιωμένο σύγχρονο μονοκύλινδρο κινητήρα J-Series των 349cc, που παρουσιάστηκε πρόσφατα στις Meteor και Classic 350. Είναι αερο-ελαιόψυκτος, με σύστημα ψεκασμού και αποδίδει 20.2 hp στις 6100 rpm και 27Nm ροπής στις μόλις 4000rpm, χαρίζοντας στην Hunter δυνατό τράβηγμα από τις πολύ χαμηλές στροφές, εξαιρετικά ομαλή γραμμική παροχή ισχύος, ζωηρή απόκριση στο γκάζι και τον χαρακτηριστικό ήχο της εξάτμισης που διαμορφώνει τον χαρακτήρα της Hunter. Με έναν πρωτεύοντα άξονα εξισορρόπησης για τη μείωση των κραδασμών, καταφέρνει να συνδυάζει την άμεση απόκριση με τη εκλεπτυσμένη αίσθηση, ενώ και οι αλλαγές ταχυτήτων εκτελούνται ομαλά, με ακρίβεια και αμεσότητα χάρη στο εξελιγμένο κιβώτιο ταχυτήτων με τις 5 σχέσεις.

Συνέχεια του άρθρου >>>

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »