net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

To Shinden Roku της Mugen

Mugen Shinden Roku

Η ομάδα της Mugen παρουσίασε στην έκθεση μοτοσυκλέτας του Τόκυο, την μοτοσυκλέτα με την οποία θα συμμετέχει το 2017 στον αγώνα TT Ζero που γίνεται στο Ιsle of Μan.

 
Το TT Ζero είναι ένας αγώνας που πραγματοποιείται στο θρυλικό νησί από το 2010 και στον οποίο συμμετέχουν ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες. Η ομάδα της Mugen έχει καταφέρει να κατακτήσει τρεις συνεχόμενες νίκες τα τελευταία έτη.

Οι δύο οδηγοί που βοήθησαν να πραγματοποιηθεί αυτό, είναι ο πολυνίκης John McGuinness ο οποίος κατέχει και το ρεκόρ στην κατηγορία με χρόνο 18:58:743 και δύο νίκες και ο Bruce Antsey, που πήρε την νίκη το προηγούμενο έτος. Την φετινή χρονιά, ο οδηγός που θα εκπροσωπήσει την ομάδα της Mugen θα είναι ο Guy Martin.

Εφόσον λοιπόν υπήρχε ήδη μια καλή βάση από πέρυσι με το Shinden Go, το Roku βελτιώθηκε στα σημεία. Έτσι, οι 160,9 ίπποι όπως και τα 21,4 (!) κιλά ροπής παρέμειναν ως είχαν, αλλά το βάρος μειώθηκε κατά 4,4 κιλά. Επίσης αλλαγή υπέστη και το fairing καθώς πλέον είναι πιο λεπτό μπροστά και με πιο ανασηκωμένο το πίσω μέρος προσδίδοντας συνολικά μια πιο αιχμηρή εμφάνιση.

Το 2017 ο αγώνας TT Ζero έχει προγραμματιστεί για τις 7 Ιουνίου.

 

IOM TT - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ