• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Στιγμιότυπα της Motul Wolf-Racing από τους αγώνες Supermoto της Κυριακής

Στιγμιότυπα της Motul Wolf-Racing από τους αγώνες Supermoto της Κυριακής

Στιγμιότυπα της Motul Wolf-Racing από τους αγώνες Supermoto της Κυριακής

Στιγμιότυπα της Motul Wolf-Racing από τους αγώνες Supermoto της Κυριακής

Στιγμιότυπα της Motul Wolf-Racing από τους αγώνες Supermoto της Κυριακής

Στιγμιότυπα της Motul Wolf-Racing από τους αγώνες Supermoto της Κυριακής

Motul Wolf-Racing: Εξαιρετικό θέαμα στα Supermoto

 

Εξαιρετική ήταν η παρουσία της ομάδας Motul Wolf-Racing στους πρώτους αγώνες του Supermoto Cup, που έλαβαν χώρα στα Μέγαρα και αποδείχθηκαν συναρπαστικοί. Δείτε περισσότερα…

Μάθε πως θα ελέγξεις τη μοτοσυκλέτα σου

Ο πρώτος αγώνας της χρονιάς του Πανελληνίου Κυπέλλου Supermoto έλαβε χώρα το περασμένο Σαββατοκύριακο στην πίστα των Μεγάρων.Εκπληκτικές μάχες και συναρπαστικοί αγώνες - θέαμα που είχε ξεχαστεί τα τελευταία χρόνια από τον χώρο της μοτοσυκλέτας, αλλά που, από ότι φάνηκε, τάραξε τα νερά!

Ο Βενιαμίν της ομάδας Γ. Παπασταύρου πάλεψε με τα μεγάλα ονόματα του παλαιού αθλήματος Supemoto και κατάφερε να πάρει μια 3η και μια 2η θέση στα αντίστοιχα σκέλη, ενώ ο TeamManager Γ. Παρασκευάς αντιμετώπισε ένα μικρό πρόβλημα πρόσφυσης στο πρώτο σκέλος και κατέλαβε της 8η θέση, ενώ στο δεύτερο σκέλος μία 4η θέση έφερε επιπλέον ενθουσιασμό στο BOX της ομάδας.

Σχόλιο Γιώργου Παπασταύρου #2:
«Είμαι εξαιρετικά χαρούμενος που κατάφερα να συναγωνιστώ ανθρώπους που έχουν χτίσει αυτό το άθλημα, και μπόρεσα να βρεθώ μαζί τους στο ίδιο γυρολόγιο και να παλέψω για μία καλή θέση στο βάθρο! Ο Γ. Παρασκευάς με είχε προϊδεάσει για ότι θα μπορούσα να περιμένω, αλλά δεν μπορούσα να φανταστώ αυτήν την εξέλιξη του αγώνα και την εμπειρία που πήρα από αυτόν!
Έδωσα το 100% του εαυτού μου και το αποτέλεσμα με δικαιώνει. Το μόνο που βλέπω τώρα είναι ο επόμενος αγώνας πάλι στα Μέγαρα σε 1 μήνα.»
 
Σχόλιο Team Manager - Μηχανικού Γιώργου Παρασκευά #148
 
«Αντιμετώπισα ένα θέμα πρόσφυσης στο πρώτο σκέλος, το οποίο με ξάφνιασε αρκετά θα έλεγα. Παρόλα αυτά δεν το έβαλα κάτω - ένας αγώνας είναι πάντα αγώνας και πρέπει να δίνεις το 100%.
Η 8η θέση ήταν το καλύτερο δυνατό στο πρώτο σκέλος. Η επιδιόρθωση στο 2ο σκέλος αλλά και το πείσμα που χαρακτηρίζει όλη μας την ομάδα έφερε την 4η θέση, γεγονός που μας έβαλε στο σωστό δρόμο για τον επόμενο αγώνα μας!
Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φίλους και τους χορηγούς μας που είναι δίπλα μας, αλλά κυρίως δίπλα στο άθλημα μας, που τόσο πολύ μας έχουν δείξει ότι αγαπάνε!»
 
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ MOTUL
 
Η γαλλική εταιρία Motul δραστηριοποιείται παγκοσμίως και ειδικεύεται στο σχεδιασμό, την ανάπτυξη και τη διανομή λιπαντικών προϊόντων (αυτοκινήτων, μοτοσυκλετών και άλλων οχημάτων), καθώς και λιπαντικών βιομηχανικής χρήσης μέσω της δραστηριότητας της Motul Tech.
Η Motul έχει επίσης αναγνωριστεί ως ειδικός στα συνθετικά λιπαντικά. Ήδη από το 1971, η Motul ήταν η εταιρία πρωτοπόρος στην παρασκευή του πρώτου 100% συνθετικού λιπαντικού για κινητήρες αυτοκινήτων, το 300V, κάνοντας χρήση της τεχνολογίας εστέρων η οποία χρησιμοποιήθηκε αρχικά στην αεροναυπηγική βιομηχανία.
Κατά τη διάρκεια αυτών των ετών,  η Motul απέκτησε αξεπέραστη εμπειρία ως επίσημος προμηθευτής λιπαντικών για πολλές αγωνιστικές ομάδες και κατασκευαστές και συμμετέχει ενεργά στην περεταίρω ανάπτυξη των τεχνολογικών καινοτομιών στα motorsports.
Η Motul υποστηρίζει ομάδες αλλά και διεθνείς αγώνες και πρωταθλήματα όπως: Dakar, 24 Hours of Le Mans (αυτοκινήτου και μοτοσυκλέτας), FIA World EnduranceChampionship, Super GT, Drift, MotoGP, World Superbike, MXGP, Endurance World, Championship, IOM TT, IMSA, Rallycross, F1 Boat και πολλές ακόμη.