Μια νεα μεγάλη συνεργασία μεταξύ δυο σημαντικών εταιρειών.

Motul-Sherco: Νέα παγκόσμια συνεργασία

Ο παγκόσμιος κολοσσός των λιπαντικών Motul και η εταιρεία κατασκευής μοτοσυκλετών Sherco ξεκινούν μια νεά συνεργασία – Διαβάστε όλα όσα θέλετε να ξέρετε.

(Δελτίο τύπου Motul-Sherco)

Η Sherco, μία καινοτόμος, γεμάτη πάθος και  ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία κατασκευής μοτοσυκλετών, υπέγραψε συμφωνία παγκόσμιας συνεργασίας σε όλους τους τομείς με τον ηγέτη της αγοράς λιπαντικών των δύο τροχών, την Motul.

Η συμφωνία 360-μοιρών, η οποία προέρχεται άμεσα από τη συμμετοχή της Sherco σε αγώνες, θα περιλαμβάνει τη χρήση της εκτεταμένης σειράς προϊόντων Motul σε όλα τα επίπεδα παραγωγής των 39 μοντέλων μοτοσυκλέτας της γαλλικής εταιρείας. Η συνεργασία θα περιλαμβάνει «first-fill»  και «service fill» όλων των μοτοσυκλετών, τη χρήση βιομηχανικών λιπαντικών MotulTech στα βιομηχανικά μηχανήματα παραγωγής, καθώς και την πλήρη υποστήριξη στις αγωνιστικές δραστηριότητες της Sherco.

Ο Thierry Quilan, πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Motul, μίλησε με ενθουσιασμό για τη νέα συμφωνία: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε αυτή τη νέα συνεργασία με μία εταιρεία που είναι τόσο νέα και αναπτυσσόμενη, όπως η Sherco. Οι αξίες της οικογενειακής διοίκησης, της καινοτομίας και των επιδόσεων είναι πολύ κοντά στις δικές μας στη Motul, και φυσικά μοιραζόμαστε ένα πραγματικό πάθος για τους αγώνες. Δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι αυτή η συνεργασία θα επιφέρει πολύ γρήγορα αποτελέσματα τόσο στις πίστες αγώνων όσο και μέσω του δικτύου διανομής μας».

Ο Thomas Teissier, Γενικός Διευθυντής της Sherco, πρόσθεσε: «Έχουμε γνωρίσει πολύ καλά τη Motul μέσω της συμμετοχής μας στο Dakar και ήταν σαφές ότι η φιλοσοφία μας, οι βασικές μας αξίες και η προσέγγισή μας ήταν όμοια, για αυτό και αποτελεί τον τέλειο συνεργάτη για μας σε ευρύτερη κλίμακα. Η ποιότητα, η πρωτοτυπία και η εξέλιξη της Motul μέσα από τους αγώνες ταχύτητας εδώ και 160 χρόνια έχει αποδείξει την αξία της, και για μια σχετικά νέα εταιρεία όπως η Sherco, μία τέτοια εμπειρία και σοφία είναι ανεκτίμητη».