O επικεφαλής της Dorna, Carmelo Ezpeleta.

MotoGP: Οριστική ακύρωση για 3 αγώνες

Δεν θα πραγματοποιηθούν καθόλου 3 από τους σημαντικότερους αγώνες του πρωταθλήματος των MotoGP, όπως επίσημα ανακοίνωσε η Dorna πριν λίγα λεπτά. Δείτε ποιους αγώνες αφορά.

Τα δυσάρεστα νέα από το μέτωπο των MotoGP εξακολουθούν να έρχονται. Σε μια κίνηση που γίνεται μόλις για δεύτερη φορά φέτος, η Dorna ανακοίνωσε την ακύρωση (και όχι αναβολή) των Grand Prix στο Sachsenring της Γερμανίας, το Assen της Ολλανδίας και το KymiRing της Φινλανδίας.
 
Πρόκειται για τις πρώτες οριστικές ματαιώσεις event στο πρωτάθλημα, μετά από αυτή του Qatar, η οποία όμως αφορούσε μόνο την μεγάλη κατηγορία. Αυτή την φορά, οι ματαιώσεις επηρεάζουν στο σύνολο την διεξαγωγή των αγωνιστικών τριημέρων και όλες τις κατηγορίες.
 
Ο Carmelo Ezpeleta, επικεφαλής της Dorna, δήλωσε ως εξής για την είδηση: «Με μεγάλη μας λύπη πρέπει να ανακοινώσουμε την ματαίωση αυτών των τριών σημαντικών αγώνων, από το ημερολόγιο του MotoGP. Εκ μέρους της Dorna θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους fans για την κατανόηση και την υπομονή τους όσο περιμένουμε να βελτιωθεί η κατάσταση. Περιμένουμε με αγωνία να επιστρέψουμε στο Sachsenring και το Assen το 2021, όπως περιμένουμε και το ντεμπούτο του νέου KymiRing του χρόνου».