MotoCert: Χαρίζει κράνος Shoei αξίας 519 ευρώ

Ο νέος διαγωνισμός της MotoCert χαρίζει σε έναν υπερτυχερό ένα full face κράνος Shoei NXR. Δες εδώ πώς θα κερδίσεις περισσότερες συμμετοχές.

Λίγες μόνο μέρες έχουν περάσει από τότε που αναδείχθηκε ο μεγάλος τυχερός που κέρδισε ένα κράνος Kabuto και η MotoCert ανακοίνωσε την έναρξη νέου διαγωνισμού με δώρο το κορυφαίων προδιαγραφών κράνος NXR της Shoei αξίας 519 ευρώ. Η ασφάλεια του αναβάτη είναι η πρώτη προτεραιότητα της MotoCert και παρέχει υπηρεσίες ελέγχου και μέτρησης πλαισίου σε scooter και μοτοσυκλέτες, παρέχοντας γραπτές πιστοποιήσεις για την κατάστασή τους. Όμως δεν σταματά εκεί αφού πραγματοποιεί συνεχείς διαγωνισμούς χαρίζοντας κράνη και εξοπλισμό ασφαλείας.

Το Shoei NXR είναι το μεγαλύτερο και ακριβότερο δώρο που έχει κάνει η MotoCert μέχρι σήμερα και για να έχεις περισσότερες πιθανότητες να το κερδίσεις, σου δίνει τη δυνατότητα να πάρεις μέρος όχι με έναν, αλλά με 9 διαφορετικούς τρόπους, οι οποίοι μπορούν να συνδυαστούν για ακόμα περισσότερες συμμετοχές και άρα μεγαλύτερη πιθανότητα επιτυχίας.

Δες όλες τις λεπτομέρειες και πάρε μέρος στον διαγωνισμό με ένα κλικ εδώ.

Ο διαγωνισμός λήγει στις 15 Ιουλίου 2020 στις 08:30 και ο μεγάλος νικητής θα ανακοινωθεί στο www.motocert.gr καθώς και στη σελίδα της MotoCert στο Facebook. Επίσης, το κράνος θα του αποσταλεί στη διεύθυνση που επιθυμεί χωρίς καμιά απολύτως επιβάρυνση με έξοδα αποστολής.

Δες εδώ αναλυτικά όλες τις υπηρεσίες της MotoCert για να βγεις διπλά κερδισμένος.