MotoCert: Ο νικητής του διαγωνισμού παρέλαβε το κράνος του

Ο διαγωνισμός της MotoCert ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία και ο μεγάλος τυχερός παρέλαβε ένα κράνος Kabuto Aeroblade 5.

Με επιτυχία διεξήχθη και αυτός ο διαγωνισμός της MotoCert με τους συμμετέχοντες να φθάνουν τους  46.148 που αποτελεί ρεκόρ συμμετοχών.

Η MotoCert επιμένοντας στην ασφάλεια των αναβατών, χάρισε και αυτή την φορά στον νικητή του διαγωνισμού που διεξήγαγε, ένα κράνος κορυφαίας ποιότητας και υψηλών προδιαγραφών OGK-Kabuto Aeroblade 5 αξίας 310,00 ευρώ.

H κλήρωση που πραγματοποιήθηκε με αυτόματο, ηλεκτρονικό και πλήρες αδιάβλητο τρόπο, μέσω ενός εξελιγμένου προγράμματος μεταξύ των δηλωθέντων συμμετοχών στην επίσημη Facebook ιστοσελίδα της MotoCert, ανέδειξε νικητή τον Κύριο Κατσιφό Γεώργιο.

Ο Κος. Κατσιφός ταξίδεψε από την Ναύπακτο όπου και διαμένει το Σάββατο 23/5/2020 στη Αθήνα και συγκεκριμένα στην έδρα του αντιπροσώπου της OGK-Kabuto στην Καλλιθέα – Λεωφ. Ελ. Βενιζέλου 26, Καλλιθέα 176 76 από όπου και παρέλαβε το κράνος του.

Η MotoCert ευχαριστεί όλους όσους συμμετείχαν και σε αυτόν τον διαγωνισμό και επιφυλάσσεται για περισσότερες εκπλήξεις και νέους διαγωνισμούς  στο μέλλων.

Μείνετε συντονισμένοι παρακολουθώντας τις εξελίξεις της  MotoCert.

https://motocert.gr/

https://www.facebook.com/motocert/