Moto Racer: Αυτό που θέλουν οι τροχοί σου

Moto Racer: Αυτό που θέλουν οι τροχοί σου

Με υψηλή διαθεσιμότητα ελαστικών και εξειδικευμένες υπηρεσίες, το Moto Racer είναι αυτό που θέλουν οι τροχοί σου.

Η Moto Racer των Αντώνη και Δημήτρη Κορδερά δημιουργήθηκε στις αρχές του 1998 και καθιερώθηκε γρήγορα στην συνείδηση των πελατών της και στον χώρο των ελαστικών γενικότερα. Ο μηδενικός χρόνος αναμονής του πελάτη ήταν και είναι απόλυτη προτεραιότητα για την εταιρεία και αυτό είναι εφικτό χάρη στην υψηλή διαθεσιμότητα ελαστικών των μεγαλύτερων κατασκευαστών όπως BRIDGESTONE, CONTINENTAL, DUNLOP, PIRELLI, MITAS, METZELER, MICHELIN, AVON και VEE RUBER. Όμως δεν μένει μόνο στην πώληση και την τοποθέτηση ελαστικών, αλλά πηγαίνει ένα βήμα πιο πέρα προσφέροντας υψηλής ποιότητας εξειδικευμένες υπηρεσίες.
 Μια από αυτές είναι και η ακτινολόγηση που είναι η ακριβής ρύθμιση των ακτίνων ενός τροχού, ώστε το στεφάνι του να περιστρέφεται ομοιόμορφα. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα το ελαστικό να “κάθεται” σωστά στο στεφάνι κάνοντας ασφαλέστερη την οδήγηση. Ένας τροχός που δεν περιστρέφεται ομαλά προκαλεί ανομοιόμορφη φθορά στο ελαστικό, πρόωρη φθορά στα ρουλεμάν του τροχού, ενώ μπορεί να καταστραφεί εν κινήσει με σοβαρές συνέπειες για τον αναβάτη.
 



Ιδιαίτερη αναφορά αξίζει να γίνει στο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας, καθώς με ένα κλικ στο www.motoracer.gr μπορείς μέσα από ένα εύκολο μενού να βρεις ελαστικά για τη μοτοσυκλέτα σου επιλέγοντας τον κατασκευαστή και τη διάσταση που θέλεις. Όλες οι κορυφαίες προτάσεις βρίσκονται στην οθόνη σου για να συγκρίνεις και να επιλέξεις το ιδανικό για εσένα. Επίσης, μπορείς να επωφεληθείς από τις προσφορές που πάντα υπάρχουν και οι οποίες ανανεώνονται συνεχώς. Τις καλύτερες τιμές της αγοράς θα τις βρεις μόνο στη Motoracer και μπορείς να κάνεις τις αγορές σου ηλεκτρονικά μέσα από ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών, ενώ για παραγγελίες άνω των 240 ευρώ τα μεταφορικά είναι δωρεάν.

Η Motoracer κάνει δώρο την τοποθέτηση των νέων ελαστικών στους αναγνώστες του Moto Τρίτη.

Υπηρεσίες:

  • Ελαστικά
  • Ακτινολόγηση
  • Επισκευές ζαντών
  • Ηλεκτρονική ζυγοστάθμιση
  • Αξεσουάρ μοτοσυκλέτας
  • Service
  • Μετατροπές Super Motard
Για περισσότερες πληροφορίες:
Αγίας Γλυκερίας 21, Γαλάτσι
2102927718
info@motoracer.gr
www.motoracer.gr
Facebook Page

Ωράριο λειτουργίας:
Δευτέρα – Παρασκευή: 09:00 – 18:00
Σάββατο: 09:00 – 13:00

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »