Αυτό είναι το νέο Moto Morini X-Cape 1200

Αυτό είναι το νέο Moto Morini X-Cape 1200

Moto Morini X-Cape 1200: Πρώτη φωτογραφία

Επιβεβαιώνονται τα σενάρια για μεγαλύτερη σε κυβισμό, Adventure μοτοσυκλέτα από την Moto Morini, αφού ουσιαστικά αποκαλύφθηκε το νέο X-Cape 1200.

Το «μεγάλο» Moto Morini X-Cape 1200 έρχεται

Δεν ήταν γενικά άγνωστο, ότι η Moto Morini δούλευε πάνω σε ένα μεγαλύτερου κυβισμού X-Cape, αφού ήδη από τον Σεπτέμβριο σας είχαμε μεταφέρει την ανάλογη είδηση, μετά από «διαρροή» τεχνικών σχεδίων. Να λοιπόν που τελικά, η μοτοσυκλέτα εμφανίστηκε σε κατασκοπευτική εικόνα, σε μια μορφή που παραπέμπει άμεσα σε έκδοση παραγωγής. Όπως μπορείτε να δείτε, το Moto Morini X-Cape 1200 έχει τεράστιες ομοιότητες με τα σχέδια που είχαν δημοσιευθεί πριν δύο μήνες.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Κινητήρας 1.187 κυβικών, ενδιαφέροντα περιφερειακά

Αναλυτικές τεχνικές πληροφορίες για το μοντέλο δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές, όμως είναι σαφές ότι το Moto Morini X-Cape 1200 φέρει τον V2 κινητήρα Bialbero Corsacorta  της εταιρείας, με την ιδιαίτερη εμπεριεχόμενη γωνία κυλίνδρων στις 87 μοίρες. Από τις αναλογίες της μοτοσυκλέτας, μπορεί να υποθέσει κανείς ότι οι τροχοί θα έχουν μέγεθος 19 και 17 ιντσών, ενώ είναι ακτινωτοί, τονίζοντας έτσι την πιο off-road πλευρά της μοτοσυκλέτας. Ο κινητήρας προστατεύεται από την ανάλογη ποδιά, όπως βλέπουμε στην φωτογραφία, αν και δεν διακρίνονται ακόμα άλλα στοιχεία εξοπλισμού off-road όπως π.χ. χούφτες ή μια πιο ψηλή ζελατίνα. Το ανεστραμμένο πιρούνι εμπρός διακρίνεται με τεράστιο περιθώριο διαδρομής, ενώ οι δαγκάνες στο εμπρόσθιο φρένο είναι Brembo.
 

Πότε θα παρουσιαστεί

Από την φωτογραφία αυτή συμπεραίνει κανείς, ότι το Moto Morini X-Cape 1200 είναι σχεδόν έτοιμο για αποκάλυψη, αλλά η εταιρεία επέλεξε να μην το παρουσιάσει στα πλαίσια της EICMA. Αρα, πάμε για μια παρουσίαση εντός του 2023, κατά πάσα πιθανότητα.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »