Moto Εκκίνηση: Νέο όνομα, ίδιες αξίες

Το γνωστό κατάστημα των Χανίων αλλάζει όνομα και κάνει νέα… εκκίνηση συνεχίζοντας τη δυναμική του παρουσία στον χώρο των ανταλλακτικών και των αξεσουάρ.

Κορυφαίες προτάσεις, άμεση εξυπηρέτηση, εγγυημένες λύσεις από την ομάδα του Γιάννη Ψαρουδάκη είναι οι πυλώνες που έχει δομηθεί η πολυετής εμπιστοσύνη των μοτοσυκλετιστών όχι μόνο των Χανίων αλλά και όλου του νησιού στη Moto Εκκίνηση. Θα λέγαμε ότι μετά από 29 χρόνια το κατάστημα της Μάρκου Μπότσαρη 53 έχει γίνει το "στέκι" των οπαδών των 2 τροχών και μετά από τόσα χρόνια απλά η παρέα μεγαλώνει αποδεικνύοντας ότι η συνέπεια και η εμπειρία που καθημερινά καταθέτει ο Γιάννης Ψαρουδάκης στους "φίλους" του επιβραβεύεται!



Η Moto Εκκίνηση καλύπτει πλήρως τις ανάγκες τους σε είδη ένδυσης προσφέροντας ταυτόχρονα ανταλλακτικά και αξεσουάρ για τις μοτοσυκλέτες τους. Στον άρτια εξοπλισμένο χώρο του καταστήματος θα βρείτε κράνη, μπουφάν, μπότες, γάντια και ότι άλλο χρειάζεστε για την προσωπική σας προστασία και ασφάλεια. Όλα φέρουν την υπογραφή καταξιωμένων εταιρειών με την αποτελεσματικότητά τους να είναι πιστοποιημένη. Ενδεικτικά μπορούμε να αναφέρουμε τις Alpinestars, Thor, Nordcap, Icon, αλλά μόνο με μια επίσκεψη στο κατάστημα θα διαπιστώσετε την τεράστια ποικιλία.

Από ένα ολοκληρωμένο κατάστημα σαν τη Moto Εκκίνηση δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα αναλώσιμα και τα ανταλλακτικά. Αν το ζητούμενο είναι η αξιοπιστία και η υψηλή ποιότητα, οι αλυσίδες D.I.D, RK Ιαπωνίας, τα είδη πέδησης JT Braking, οι μπαταρίες Skyrich λιθίου, τα λιπαντικά Motul, τα γρανάζια της J.T., AFAM, Renthal και εκατοντάδες ακόμα προϊόντα, θα καλύψουν πλήρως τις απαιτήσεις σας και μάλιστα σε πολύ προσιτές τιμές. Αν πάλι ψάχνετε για δοκιμασμένες λύσεις προκειμένου να βελτιώσετε τη μοτοσυκλέτα ή το scooter σας, η Moto Εκκίνηση είναι ο προορισμός. Malossi, Polini, Remus, Hotcams, Apido, Takekawa, Κitako, Shark, Daytona και άλλα μεγάλα ονόματα του χώρου της βελτίωσης είναι στη διάθεσή σας. Το έμπειρο προσωπικό της Moto Εκκίνηση θα προτείνει τις καλύτερες επιλογές σύμφωνα με τις απαιτήσεις και τον προϋπολογισμό σας.     



Και μην ξεχνάτε ότι το έμπειρο προσωπικό της Moto Εκκίνηση αναλαμβάνει το service και την επισκευή μοτοσυκλετών και μοτοποδηλάτων χρησιμοποιώντας αποκλειστικά γνήσια ή επώνυμα after market ανταλλακτικά της επιλογής σας. Η πολύχρονη εμπειρία και η τεχνογνωσία που έχει αποκτηθεί όλα αυτά τα χρόνια τους επιτρέπει να αναλαμβάνουν οποιαδήποτε εργασία, ανεξάρτητα από τον βαθμό δυσκολίας, τη μάρκα ή το μοντέλο του δικύκλου.  

Για περισσότερες πληροφορίες:
Μάρκου Μπότσαρη 53, Χανιά
Τηλ.: 28210 74757
e-mail: motoekkinisi@gmail.com
Facebook Page
 
Ωράριο λειτουργίας:
Δευτέρα και Τετάρτη: 08:30 – 14:30
Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 08:30 – 14:30, 18:00 – 21:00
Σάββατο: 09:00 - 14:30