Mitt 530 TT

Mitt 530 TT

Mitt 530 TT: H «επέλαση» των μεσαίων συνεχίζεται

Χρυσωρυχείο αποδεικνύεται η κατηγορία των μεσαίων Adventure στο A2, αφού γνωστές και άγνωστες μάρκες κάνουν την εμφάνιση τους στην αγορά φέρνοντας και από νέες παραλλαγές, της ίδιας συνταγής.

Εμφάνιση περιπέτειας που θυμίζει ιταλική σχολή

Στα πλαίσια της EICMA, είδαμε και την νέα Mitt 530 TT, μια ακόμα μεσαία Adventure μοτοσυκλέτα με εμφάνιση μεγαλύτερης, μια φιλοσοφία την οποία ακολουθούν όλο και περισσότεροι κατασκευαστές σήμερα. Μια ματιά είναι αρκετή, ώστε να δει κανείς τα… ιταλικής σχολής σχεδιαστικά στοιχεία πάνω στο Mitt 530: Έντονο ρύγχος, φαρδύ εμπρόσθιο φανάρι που θυμίζει αγριεμένο βλέμμα και τροχοί 17 ιντσών υπονοούν τα κατάλληλα σπορ στοιχεία, την στιγμή που ο όγκος, τα κάγκελα και το απαραίτητο «τριβάλιτσο» προσθέτουν την περιπετειώδη χροιά που είναι απαραίτητη.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Κινητήρας 476 κ.εκ. με 47 ίππους και για δίπλωμα Α2

To Mitt 530 TT ακολουθεί την «πεπατημένη»του δικύλινδρου εν σειρά κινητήρα, με μια μονάδα 476 κυβικών. Η απόδοση του μοτέρ ανακοινώνεται στα 47 άλογα, που φυσικά καθιστά το μοντέλο κατάλληλο και για δίπλωμα Α2, με την ροπή να φτάνει τα 4,6 kgm.
 

Ακτινωτοί τροχοί, έτοιμο για «off-road» αποδράσεις

Το μοντέλο της Mitt εμφανίστηκε στην έκθεση της EICMA 2022, εξοπλισμένο με όλα τα εκτός δρόμου «καλούδια» που είναι ποθητά σήμερα, όπως σετ βαλιτσών, κάγκελα προστασίας, ποδιά κάτω από τον κινητήρα, κλπ… Μιλάμε πιθανότατα, για μια ακόμα πρόταση μοτοσυκλέτας σε μια «καυτή» κατηγορία των τελευταίων ετών που διεκδικεί μερίδιο της «πίτας». Θέλετε να έρθει στην Ελλάδα;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »