Mitas Enduro Trail-ADV: Ένα ελαστικό, δύο κόσμοι

Mitas Enduro Trail-ADV: Ένα ελαστικό, δύο κόσμοι

Κατασκευασμένο για 70% άσφαλτο – 30% χώμα, με τεχνολογία διπλής γόμας και 6 διαφορές διαστάσεις, το νέο Enduro Trail-ADV της Mitas είναι έτοιμο να καλύψει τις ανάγκες των σύγχρονων on-off μεγάλου κυβισμού.

Βλέπουμε συνεχώς τις adventure μοτοσυκλέτες να «μεγαλώνουν» σε κυβικά και ιπποδύναμη. Αυτό σε συνδυασμό με το ευρύ πεδίο χρήσης συνθέτει πολύ απαιτητικές συνθήκες για ένα ελαστικό. Το νέο ελαστικό της Mitas είναι ειδικά σχεδιασμένο για τις σύγχρονες adventure μοτοσυκλέτες και με πεδίο χρήσης 70% σε άσφαλτο και 30% σε χώμα, έρχεται να συμπληρώσει τη γκάμα των ελαστικών μεικτής χρήσης της εταιρείας. Το Enduro Trail-ADV ενσωματώνει όλες τις τεχνολογικές καινοτομίες της Mitas με στόχο να καλύψει τις ανάγκες ακόμα και των πιο απαιτητικών αναβατών. Είναι ένα γνήσιο μεικτής χρήσης ελαστικό που μπορεί να προσφέρει ασφαλή και προβλέψιμη συμπεριφορά εκτός δρόμου ή σε δύσκολες καιρικές συνθήκες χωρίς να θυσιάζει τίποτα από τις επιδόσεις του στην άσφαλτο.
 

Τεχνολογία διπλής γόμας



Χάρη στην τεχνολογία Multi-Compound Tread Technology (MCTT), το Enduro Trail-ADV έχει διαφορετικές γόμες στα πλαϊνά και στο κέντρο. Η πιο σκληρή γόμα της κορώνας προσφέρει μεγάλη διάρκεια ζωής, στοιχείο απαραίτητο για μια adventure μοτοσυκλέτα που καλείται να γράψει πολλά τουριστικά χιλιόμετρα, ενώ η πιο μαλακή στα πλαϊνά του ελαστικού εξασφαλίζει υψηλή πρόσφυση ακόμα και σε χαμηλές θερμοκρασίες. Σε αυτό συμβάλει και η υψηλή περιεκτικότητα σε πυρίτιο που βοηθάει το ελαστικό να ζεσταθεί πιο γρήγορα, αλλά και βελτιώνει την πρόσφυση στο βρεγμένο. Η κατασκευή του σκελετού σε συνδυασμό με την προσεκτικά μελετημένη σχεδίαση με τα ασύμμετρα οριζόντια τακούνια προσφέρει μεγάλη σταθερότητα στην ευθεία διατηρώντας, ευελιξία στις γρήγορες αλλαγές κατεύθυνσης διατηρώντας ταυτόχρονα χαμηλά τα επίπεδα θορύβου κύλισης.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

6 διαφορετικές διαστάσεις που καλύπτουν τα περισσότερα μεγάλα adventure της αγοράς.

Το Mitas Enduro Trail-ADV είναι διαθέσιμο σε 6 συνολικά διαστάσεις, 3 για εμπρός τροχό 19 ή 21 ιντσών και 3 για πίσω τροχό 17 ή 18 ιντσών, οπότε καλύπτουν τα περισσότερα μεγάλα adventure της αγοράς. Στη χώρα μας τα ελαστικά της Mitas εισάγονται από την Πατμανίδης Α.Ε. και θα τα βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

www.patman.gr
 

ΠΑΤΜΑΝΙΔΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΟΣ 15, 10442, ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΩΝΟΣ

Ρωτήστε περισσότερα