Μεταχειρισμένη από… τζάκι

Αν είσαι σε φάση αναζήτησης μεταχειρισμένης, επισκέψου τη Moto Kapousis και θα βρεις τη μελλοντική σου μοτοσυκλέτα.

Η Moto Kapousis δραστηριοποιείται στον χώρο της μοτοσυκλέτας εδώ και 25 χρόνια και μπορεί η έδρα της να βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, αλλά κάνει πωλήσεις σε όλη την Ελλάδα. Στον σύγχρονο χώρο των 1.400 τ.μ. που στεγάζεται η εταιρεία, θα βρείτε άμεσα διαθέσιμες περισσότερες από 300 μεταχειρισμένες μοτοσυκλέτες και scooter κάθε κατηγορίας. Ο στόλος ανανεώνεται συνεχώς με αυστηρά επιλεγμένες επιλογές προσφέροντας αξιόπιστες λύσεις για καθημερινές μετακινήσεις, για enduro, συλλέκτες, premium, retro κ.ο.κ. Η μεγάλη γκάμα εγγυάται ότι θα βρείτε τη μοτοσυκλέτα που καλύπτει τις ανάγκες σας και είναι εντός του προϋπολογισμού σας πάντα με την αρωγή του έμπειρου προσωπικού. 



Επίσης, μπορείτε να απευθυνθείτε στη Moto Kapousis, αν θέλετε να ανταλλάξετε την παλιά σας μοτοσυκλέτα και να κάνετε την πιο συμφέρουσα συμφωνία. Οι ειδικευμένοι τεχνικοί θα αναλάβουν τη συντήρηση και την επισκευή οποιουδήποτε δικύκλου στον άρτια εξοπλισμένο χώρο του συνεργείου. Μπορούν να ανακαλύψουν κάθε βλάβη ή ελάττωμα χάρη στο τελευταίας τεχνολογίας διαγνωστικό μηχάνημα της ΤΕΧΑ που διαθέτει φύσες για όλα τα μοντέλα.    



Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα αξεσουάρ μοτοσυκλέτας και τα είδη ένδυσης αναβάτη. Η μεγάλη ποικιλία προϊόντων από καταξιωμένους κατασκευαστές θα καλύψει πλήρως τις απαιτήσεις σας  και μάλιστα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.



Για περισσότερες πληροφορίες: 

Λαγκαδά 134, Νεάπολη Θεσσαλονίκης
Τηλ.: 2310502080 & 2310545051
www.motokapousis.gr

Ωράριο λειτουργίας:
Δευτέρα – Παρασκευή: 09.00 – 19.00
Σάββατο: 09.00 – 14.00