Με κάθε X-MAX δώρο βαλίτσες αξίας 360 ευρώ!!

Η Yamaha γιορτάζει τα 50 χρόνια παρουσίας της στην Ελλάδα με μια μοναδική προσφορά για τα ΧΜΑΧ 300 και ΧΜΑΧ 400. Δείτε περισσότερα…

YAMAHA: Tenere 700 με 700E δώρο Αξεσουάρ

Αγόρασε τώρα το νέο σου XMAX με δώρο σετ βαλίτσας αξίας 360 ευρώ, ότι ακριβώς χρειάζεσαι για τις ανάγκες σου εντός και εκτός πόλης!

Δυναμικός σχεδιασμός, άνεση, χώροι, ηλεκτρονικά βοηθήματα και σπορ συμπεριφορά, καλύπτονται από ένα πέπλο ποιότητας που δεν συναντάς συχνά. Η αιχμηρή σχεδίαση κινείται στα πλαίσια του ύφους της Yamaha και χαρακτηρίζεται από την επιθετική όψη τόσο του εμπρός όσο και του πίσω μέρους, με τις έντονες  γωνίες να πρωταγωνιστούν. Όσον αφορά την ποιότητα, η Yamaha θέτει πολύ υψηλά στάνταρτ που τα συναντάς μόνο σε μεγαλύτερες κατηγορίες.

Η θέση οδήγησης είναι όσο άνετη θα περίμενες βλέποντας την μεγαλοπρεπή σέλα, που παρέχει άπλετο χώρο τόσο στον αναβάτη όσο και στον συνεπιβάτη. Από κάτω της βρίσκεται χώρος, που είναι ικανός να φιλοξενήσει δύο full face κράνη.



Ο πίνακας οργάνων εντυπωσιάζει με τις λειτουργίες αλλά και την εμφάνισή του, θυμίζοντας σύγχρονο αυτοκίνητο. Την ευκολία στην καθημερινότητα ολοκληρώνει το σύστημα ανάφλεξης χωρίς κλειδί (smart key) που μόνο όταν αρχίσεις να το χρησιμοποιείς συνειδητοποιείς ότι τελικά βολεύει και δεν είναι μόνο για εντυπωσιασμό.

Επιδόσεις και οικονομία ήταν ο στόχος των τεχνικών της Yamaha και πέτυχαν διάνα. Οι υγρόψυκτοι κινητήρες των 292 κ.εκ και 395 κ.εκ. Blue Core, χάρη στις στοχευμένες τροποποιήσεις αποδίδουν 27,6 και 33 ίππους με μέγιστη ροπή 2.95 και 3,7 κιλά αντίστοιχα. Όσον αφορά τα διαστήματα αλλαγής του ιμάντα μετάδοσης, σύμφωνα με τη Yamaha έρχονται κάθε 20.000 χλμ., Το ΧΜΑΧ 300 εφοδιάζεται με σύστημα traction control, που μπορεί να απενεργοποιηθεί και συμβάλλει στην πρόσφυση του πίσω τροχού, όταν οι συνθήκες στο δρόμο είναι ολισθηρές.



Ο κινητήρας παραμένει αθόρυβος σε όλες τις ταχύτητες και εσύ απολαμβάνεις τη διαδρομή με την ποιοτική αίσθηση που αποπνέει το σύνολο. Στην κίνηση της πόλης, οι διαστάσεις του δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόβλημα και χάρη στο σωστό ζύγισμα και το μεγάλο κόψιμο του τιμονιού, το XMAX αποδεικνύεται ιδανικός σύντροφος στην καθημερινή μετακίνηση. Οι αναρτήσεις αποσβένουν ικανοποιητικά τις ανωμαλίες του οδοστρώματος και  το μεγάλο πιρούνι τύπου μοτοσυκλέτας δικαιολογεί το λόγο ύπαρξης του, όταν βρεθείς σε δρόμο με στροφές. Εκεί συνεργάζεται άψογα με το στιβαρό πλαίσιο και το XMAX είναι απόλυτα σταθερό, ακόμα και σε μεγάλες ταχύτητες, θυμίζοντας συμπεριφορά μοτοσυκλέτας. Σε δρόμο με καλή άσφαλτο, το μόνο που θα σε περιορίζει είναι ο ήχος του σταντ, που ξύνει το οδόστρωμα. 
 
Επωφελήσου τώρα! Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο αριθμό μοντέλων και αφορά τα μοντέλα ΧΜΑΧ 300 και ΧΜΑΧ 400.
 

 

  • Γιάννης Κουτσουγκουλος

    Πανακριβες οι τιμές της yamaha,που είναι στο x max 300,,σχεδόν 2.000€ πάνω από τον ανταγωνισμό (piaggio Beverly 300)..Αν και θαυμαστης της Yamaha, θα επιλέξω την Ιταλικη πρόταση, όντας ένα πολύ καλό μηχανάκι. Λυπάμαι, αλλά δεν ανταποκρίνεται η Yamaha στην Ελληνική πραγματικότητα... Φαντάζει πολύ απόμακρη...Ενα σκούτερ 300,,σε τιμή μοτοσυκλέτας!!!

      2