Οι νεαροί αναβάτες έχουν κάνει πολύ καλές εμφανίσεις φέτος και συνεχίζουν με την Gresini.

Martin και di Giannantonio παραμένουν στην Gresini

Η ομάδα της Gresini ανακοίνωσε ότι θα κρατήσει και τους δυο αναβάτες της Jorge Martin and Fabio di Giannantonio την επόμενη χρονιά στη Moto3.

Ο Martin άφησε την Aspar και ήρθε φέτος στην ομάδα της Gresini, με την οποία έχει σημειώσει πολύ καλά αποτελέσματα, αφού έχει πάρει επτά pole positions και έχει ανέβει έξι φορές στο βάθρο. Ο Ισπανός, βρίσκεται πέμπτος στη γενική κατάταξη, με τέσσερις αγώνες να απομένουν, πίσω ακριβώς από τον ομόσταυλό του, ο οποίος είναι για δεύτερη χρονιά στην ομάδα της Gresini. Ο di Giannantonio κυνηγά ακόμα την πρώτη του νίκη, αφού στην Aragon δεν τα κατάφερε για μόλις 43 εκατοστά του δευτερολέπτου.

Ο Martin δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παραμείνω στην οικογένεια της Gresini και την επόμενη χρονιά. Από την πρώτη στιγμή σε αυτή την ομάδα ένοιωσα σαν στο σπίτι μου. Έχουμε ένα πολύ ανταγωνιστικό πακέτο και την επόμενη χρονιά στοχεύουμε στην κατάκτηση του τίτλου. Αυτός ήταν και ο στόχος φέτος, αλλά ήταν αδύνατο εξαιτίας τραυματισμών και συγκυριών.»

Ο di Giannantonio δήλωσε: «Το ταξίδι μας ξεκίνησε πριν ενάμισι  χρόνο και είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσουμε με μια καταπληκτική ομάδα. Ο στόχος για φέτος είναι να είμαστε στην πρώτη τριάδα του πρωταθλήματος.»