• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Marquez: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η επέμβαση

 

Η χειρουργική επέμβαση που χρειάστηκε για να αποκατασταθεί το κάταγμα στο δεξί χέρι του Marc Marquez, ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

Μάθε πως θα ελέγξεις τη μοτοσυκλέτα σου

Μετά από ένα απότομο highside στον 22ο γύρο, ο Marc Marquez βρέθηκε στο έδαφος και η μοτοσυκλέτα του τον χτύπησε στέλνοντάς τον στο νοσοκομείο με κάταγμα στο δεξί χέρι. Η χειρουργική επέμβαση ήταν προγραμματισμένη για σήμερα και σύμφωνα με πληροφορίες του motorsport.com ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

Ο δόκτωρ Xavier Mir και η ομάδα του, που έκανε την επέμβαση, διαπίστωσαν ότι δεν είχε προκληθεί ζημιά στο νεύρο μετά από το χτύπημα με τη μοτοσυκλέτα που ήταν και η αιτία του κατάγματος. Τελικά, μια πλάκα από τιτάνιο και μερικές βίδες ήταν αρκετά για να διορθωθεί το πρόβλημα. Είναι νωρίς ακόμα για να ξέρουμε πόσο καιρό θα πάρει η αποκατάσταση του Marquez, αλλά ο δόκτωρ Mir, είχε πει τη Δευτέρα πως αν δεν υπάρχει πρόβλημα με το νεύρο, ο αναβάτης της Honda θα μπορέσει να επανέλθει στον αγώνα της Τσεχίας, αρχές Αυγούστου.

Αρα, ο Marquez δεν θα αγωνιστεί αυτό το Σαββατοκύριακο και η Honda έχει αποφασίσει να μην τον αντικαταστήσει, οπότε ο αδερφός του, Alex Marquez θα είναι ο μοναδικός αναβάτης της εργοστασιακής ομάδας.