Marquez: Αν έπεφτα, θα με σκότωναν!

Τι εννοεί ο πρωταθλητής με την δήλωση αυτή; Δείτε κάποια από τα λόγια του μετά τις δοκιμές της Valencia…

Ο Marc Marquez μπορεί να καθάρισε νωρίς την υπόθεση πρωτάθλημα για φέτος, όμως το πρόβλημα με τον ώμο του σημαίνει ότι θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός, τουλάχιστον μέχρι το χειρουργείο του Δεκεμβρίου. Ο 25χρονος Ισπανός, μετά την ολοκλήρωση των δοκιμών στην Βαλένθια, αποκάλυψε ότι πράγματι, είχε αυστηρή οδηγία από την ομάδα, να μην πέσει!

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Ένιωσα αμέσως γρήγορος και δυνατός, αλλά μετά έμεινα σταθερός  γιατί μου είχαν απαγορέψει να πέσω… Αν έπεφτα, θα με σκότωναν!» τονίζοντας την σοβαρότητα του θέματος.

Ο Marquez, αν και κατατάχθηκε 3ος στις δοκιμές πίσω από τους Vinales και Dovizioso, δηλώνει ότι είναι πολύ ευχαριστημένος: «Φαίνεται ότι η τελευταία εξέλιξη που φέραμε εδώ είναι αυτή που λειτουργεί καλύτερα αλλά έχουμε και άλλες εκδόσεις της μοτοσυκλέτας να δοκιμάσουμε. Αλλά όπως και να έχει, δουλέψαμε καλά γιατί κατευθείαν ένιωσα πολύ γρήγορος και δυνατός. Ήμασταν συγκεντρωμένοι και πήραμε πολλές πληροφορίες. Έχουμε ακόμα πολλά να βελτιώσουμε αλλά πιστεύουμε ότι είμαστε στον σωστό δρόμο».

Ο Marquez αναφέρθηκε συνοπτικά και στον τρόπο που αντιμετωπίζει τον ομόσταυλο του, Jorge Lorenzo «Νομίζω ότι στην πίστα και οι δύο αναβάτες θα δοκιμάσουν να δώσουν το 100% τους, αλλά έξω από την πίστα είμαστε ομόσταυλοι. Μέχρι τώρα είχαμε φοβερές μάχες αλλά και μια επαγγελματική σχέση. Νομίζω ότι μπορείς να έχεις καλή σχέση έξω από την πίστα».