Νέα εποχή για την Peugeot στα δίκυκλα, με νέο επιχειρηματικό σχεδιασμό για τα επόμενα 2 χρόνια.

Mahindra: Αγόρασε την Peugeot Scooters

Την απόκτηση του 100% της Peugeot Scooters ανακοίνωσε η Mahindra, μαζί με πλάνα για τουλάχιστον 7 νέα μοντέλα στο μέλλον! Δείτε περισσότερα.

Είναι πλέον επίσημο: Μετά από την αρχική συμφωνία του 2015, που προέβλεπε πλειοψηφικό πακέτο της Mahindra στην Peugeot, τώρα η αγορά ολοκληρώθηκε στο 100%. Απλούστερα, η Mahindra απέκτησε την Peugeot Scooters και επισήμως, εξολοκλήρου.

Ο Ινδικός κολοσσός Mahindra κατέχει εκτός από την Peugeot, και άλλα σήματα παγκοσμίως όπως αυτό της Ssangyong και του σχεδιαστικού οίκου Pininfarina. Με την αγορά αυτή, η Mahindra επιθυμεί να επιτύχει μεγαλύτερη διείσδυση της Peugeot τόσο στην Ευρωπαϊκή αγορά, όσο και στις ασιατικές χώρες που αναπτύσσονται ραγδαία.

Στα σχέδια της Mahindra και της Peugeot περιλαμβάνεται η σταδιακή παρουσίαση 7 νέων μοντέλων μέσα στα επόμενα δύο χρόνια. Λειτουργικά, τα κεντρικά γραφεία της Peugeot θα παραμείνουν στην Γαλλία (η οποία παραμένει η κύρια και μία από τις μεγάλες αγορές δραστηριοποίησης της εταιρείας), ενώ το σχεδιαστικό τμήμα της Peugeot θα συνεργάζεται με την Mahindra και σε μελλοντικά της Project.

Μια ακόμα συνεργασία μεγάλης σημασίας ξεκινά και μένει μόνο να δούμε, τα αποτελέσματα της στα επόμενα χρόνια.