Madness Moto: Δεν σταματά η εξυπηρέτηση

Όπως και στο πρώτο lockdown, η Madness Moto συνεχίζει δυναμικά να εξυπηρετεί τους πελάτες της.

Στόχος της Madness Moto ήταν πάντα η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών στον μικρότερο δυνατό χρόνο και τώρα μέσα στο δεύτερο lockdown συνεχίζει να βρίσκεται στο πλευρό των αναβατών, αλλά έχει αναβαθμίσει ακόμα περισσότερο τις δυνατότητες εναλλακτικών τρόπων επικοινωνίας.

Το κατάστημα παραμένει ανοικτό και προκειμένου να μεταβείς εκεί πρέπει πρώτα να συμπληρώσεις τη Βεβαίωση Μετακίνησης τύπου Β επιλέγοντας το Β2 (Μετάβαση σε εν λειτουργία κατάστημα προμηθειών αγαθών πρώτης ανάγκης, όπου δεν είναι δυνατή η αποστολή τους). Εναλλακτικά, μπορείς να στείλεις SMS στο 13033 της μορφής X [κενό] ονοματεπώνυμο και διεύθυνση κατοικίας, όπου Χ ο λόγος εξόδου με τον αριθμό 2. Για λόγους όμως ασφάλειας η Madness Moto προτείνει να κάνεις τις αγορές σου μέσα από το νέο και ταχύτερο από ποτέ ηλεκτρονικό κατάστημα με ένα κλικ στο www.madnessmoto.gr

Εκεί θα βρεις όλα τα διαθέσιμα είδη και μπορείς να κάνεις τις αγορές σου εύκολα γρήγορα και με ασφάλεια. Μέσα από το κατανοητό μενού θα εντοπίζεις το προϊόν που σε ενδιαφέρει μαζί με την αναλυτική και πλήρως κατανοητή περιγραφή του. Η αποστολή των παραγγελιών γίνεται αυθημερόν σε όλη την Ελλάδα, ενώ υπάρχει ειδικό τμήμα για την ταχύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών της επαρχίας. Εναλλακτικά μπορείς να επικοινωνήσεις με τη Madness Moto μέσω fb messenger, viber, e-mail και φυσικά στα τηλέφωνα της εταιρείας.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Θηβών 479, Ίλιον, 13121, Αττική   
Τηλ.: 210-2633258, 210-2633450
Fax 210-2633214
Viber 6937092566
E-mail  info@madnessmoto.gr
www.madnessmoto.gr
Facebook Page