Μεγάλα πλάνα έχει για τα επόμενα χρόνια η MV Agusta

MV Agusta: Νέα μοντέλα, νέα κεφάλαια

Το επιχειρηματικό σχέδιο των επόμενων 5 ετών ανακοίνωσε η MV Agusta, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και νέα μοντέλα στις μεσαίες κατηγορίες. Δείτε περισσότερα…

Ιταλικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι η MV Agusta ανακοίνωσε το σχέδιό της για την επόμενη πενταετία και τα νέα είναι πολύ ευχάριστα, έπειτα από πολλά έτη. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία φέρεται να έχει εξασφαλίσει οικονομικούς πόρους για τα επόμενα 5 χρόνια, ενώ ετοιμάζει επέκταση του δικτύου αντιπροσώπων της και νέα μοντέλα.

Πιο συγκεκριμένα, τα funds θα προέλθουν φυσικά, από την οικογένεια των Sardarov από την οποία είναι και ο επικεφαλής της εταιρείας, Timur. Ακόμα, η εταιρεία σχεδιάζει την επέκταση του δικτύου αντιπροσώπων της σε όλο τον κόσμο, με έμφαση στην Ευρώπη, την Ασία και τις Ηνωμένες Πολιτείες, μέσα στην επόμενη τριετία.

Παράλληλα, συνοπτικά ανακοινώνεται ότι η MV Agusta θα επενδύσει και στην κατασκευή μικρότερων και πιο προσιτών μοντέλων, ενώ θέτει έναν στόχο πωλήσεων 25.000 μοτοσυκλετών τα επόμενα 5 χρόνια. Τέλος, ανακοινώθηκαν και διαρθρωτικές αλλαγές στην εταιρεία, με τον κορυφαίο μηχανικό Massimo Bordi να αναλαμβάνει αντιπρόεδρος της εταιρείας, τον Paolo Bettin να αναλαμβάνει οικονομικός διευθυντής και τον πρώτην επικεφαλής Giovanni Cαstiglioni να τίθεται σε συμβουλευτική θέση.

O Timur Sardarov μεταξύ άλλων δήλωσε για τα πλάνα της εταιρείας: «Ο στόχος μας είναι να παράγουμε τα καλύτερα προϊόντα σε κάθε τομέα που δραστηριοποιούμαστε. Τώρα, η MV Agusta έχει όλα τα μέσα για να το πετύχει. Μαζί με το management, δουλεύουμε για να ακολουθήσουμε το επιχειρηματικό πλάνο και να πετύχουμε τους στόχους μας, κάτι που μεταξύ άλλων απαιτεί και αύξηση προσωπικού και μεγαλύτερη αφοσίωση από όλους μας»