Lucchinelli: «Ελπίζω ο Lorenzo να μην μιλάει πολύ!»

Έξω από τα δόντια εκφράστηκε ο θρύλος των αγώνων Marco Lucchinelli, σε συνέντευξη που έδωσε στον Ιταλικό τύπο, μιλώντας για τον Lorenzo και όχι μόνο!

Ο Marco Lucchinelli είναι ένας ζωντανός θρύλος των αγώνων, πρωταθλητής στα 500 κυβικά το 1981, με 75 συμμετοχές σε αγώνες και 25 νίκες και πλασαρίσματα στο βάθρο. Ένας άνθρωπος που δεν απομακρύνθηκε ποτέ από τον χώρο των αγώνων, ο Lucchinelli παρακολουθεί το σημερινό Moto GP και εκφράζει την άποψή του.

Στις τελευταίες του δηλώσεις στα Ιταλικά μέσα, ο Lucchinelli αναφέρθηκε ιδιαίτερα στην Honda και στο νέο της μέλος, τον Jorge Lorenzo. Ο Ιταλός παλαίμαχος αναβάτης είπε ότι ελπίζει για τον 32χρονο Ισπανό… να μην μιλάει πολύ! «Νομίζω ότι θα βρει την Honda ελάχιστα πιο εύκολη από την Ducati στην οδήγηση. Θα το δούμε στους πρώτους 5 αγώνες. Από εκεί και πέρα, εξαρτάται και από το πώς θα δουλέψει η ομάδα, τώρα έχουμε δύο κόκορες στο κοτέτσι. Όλοι ξέρουμε τον Lorenzo, μερικές φορές θα ήταν καλύτερα να μην μιλάει! Και επίσης, δεν έχουμε δει τον Marquez από αυτή την πλευρά»

«Ο Pedrosa ήταν εξαιρετικός αναβάτης, αλλά ο Marquez δεν είχε ποτέ έναν πραγματικά σκληρό ομόσταυλό Ο Lorenzo θα προσπαθήσει να αποδείξει ότι είναι ο δυνατότερος, ότι στην Ducati δεν πήρε τα λεφτά για το τίποτα συμπλήρωσε ο Lucchinelli.