Lorenzo: Θέλω να αφήσω καλές μνήμες

Για τον τελευταίο του αγώνα με τα κόκκινα, μιλά ο Jorge Lorenzo. Τι ακριβώς περιμένει και θέλει;

Μετά από 2 ταραχώδεις σεζόν, ο Jorge Lorenzo αποχωρεί από το γκαράζ της Ducati, προς το επόμενο επαγγελματικό του βήμα: Αυτό της εργοστασιακής Honda. Ο Ισπανός, που έχει χάσει ήδη 4 αγώνες λόγω του τραυματισμού του στο χέρι, θέλει να κάνει την επιστροφή στην Valencia και να κάνει έναν καλό, τελευταίο αγώνα.

Ο 31χρονος πολυπρωταθλητής λέει συγκεκριμένα για το γεγονός: «Δεν θα είμαι στο 100% μου. Ωστόσο, θέλω να κάνω το καλύτερο με την Ducati και να κλείσω με ένα καλό αποτέλεσμα. Σκεφτόμενος το πώς ήταν τα τελευταία Grand Prix, δεν γνωρίζω πως θα τα πάμε αυτό το Σαββατοκύριακο και πως θα είναι ο καρπός μου. Είμαι καλύτερα από ότι ήμουν στην Μαλαισία, την Παρασκευή θα μπω στην πίστα, αλλά πρέπει να δω πόσο θα πονάω και πόσο ανταγωνιστικός μπορώ να είμαι»

Για τα δύο αυτά χρόνια, στα οποία ο Jorge αμφισβητήθηκε, ταλαιπωρήθηκε αλλά και νίκησε, ο Ισπανός δήλωσε: «Αυτά τα δύο έτη μου έδωσαν πάρα πολλά. Θα ήθελα να χαιρετήσω όλους με καλές αναμνήσεις. Σίγουρα, και ο κόσμος θα κάνει αυτό το Σαββατοκύριακο ιδιαίτερο».