Lorenzo: Θα προσπαθήσει στην Μαλαισία

Θα ανέβει στην αγωνιστική Desmosedici ο Ισπανός αναβάτης, αξιολογώντας αν θα συμμετάσχει στον αγώνα της Sepang. Δείτε περισσότερα…

Σε μια ταραχώδη για τον ίδιο περίοδο, ο Jorge Lorenzo αποφάσισε πως θα προσπαθήσει να τρέξει στην Μαλαισία, στον αγώνα της 4ης Νοεμβρίου. Ο Ισπανός της Ducati έχει τραυματιστεί από την Ταϋλάνδη στον καρπό του, ένα γεγονός που τον έκανε να χάσει όλες τις υπόλοιπες αγωνιστικές συναντήσεις.

Τώρα, επίσημα η Ducati ανακοινώνει ότι ο Lorenzo θα οδηγήσει στην πίστα, ωστόσο θα αποφασίσει ο ίδιος αν τελικά θα κατέβει και στον αγώνα. Ο Jorge έχει χειρουργηθεί ήδη στο αριστερό του χέρι και αναρρώνει, ενώ προέβη στις εξής δηλώσεις για το αγωνιστικό Σαββατοκύριακο.

«Μόνο 8 μέρες πέρασαν από το χειρουργείο αλλά νιώθω λίγο καλύτερα. Σίγουρα η επιχείρηση είναι ακόμα πολύ πρόσφατη και πρέπει να περιμένουμε μέχρι να ανέβω στην μοτοσυκλέτα και να δω πως ανταποκρίνεται ο καρπός μου, αν ακόμη πονάω πολύ όσο οδηγάω. Την Πέμπτη θα πάω για ιατρικό check-up και ελπίζω να αγωνιστώ, ακόμα και όχι στο 100% μου.»

Αυτή την στιγμή, ο Jorge Lorenzo είναι 9ος στο πρωτάθλημα, με 130 βαθμούς.