O Jorge Lorenzo λίγο μετά από την πτώση του στον αγώνα του Aragon.

Lorenzo: Δεν ανοίγω πόλεμο με τον Marquez

Περαιτέρω κουβέντες από τον Ισπανό αναβάτη, μετά την πτώση του στην Aragon και τις δηλώσεις του που ακολούθησαν… Δείτε περισσότερα.

Μετά από την τοποθέτηση του Troy Corser επί του θέματος Lorenzo εναντίον Marquez στην Aragon, αλλά και την επικοινωνία των δύο αναβατών, ο Jorge Lorenzo αποφάσισε να διευκρινίσει την σχέση του με τον συμπατριώτη και μελλοντικό του ομόσταυλο.

Ο αναβάτης της Ducati αρνήθηκε το ότι υπάρχει πιθανή έχθρα μεταξύ αυτού και του Marquez, σε προσωπικό επίπεδο. Είπε συγκεκριμένα: «Το ότι έχουμε διαφορετική κατανόηση του ανταγωνισμού και του ρίσκου αλλά και τρόπο που εκφράζουμε την άποψή μας, δεν μας κάνει εχθρούς. Καμία αντιπαλότητα δεν ξεκίνησε, όπως έχει γραφτεί σε πολλά media, πέρα από το ότι είμαστε αντίπαλοι στην πίστα».

Ωστόσο ο Jorge επέμεινε για μια ακόμη φορά στην θέση του, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Το να εκμεταλλεύεσαι τα όρια της πίστας για να φρενάρεις έτσι είναι άλλο πράγμα και δεν θα έπρεπε να επιτρέπεται».

Εν τω μεταξύ, ένας Ισπανός αναβάτης ακόμα, ο Aleix Espargaro, τάχθηκε υπέρ του Marquez, δηλώνοντας συγκεκριμένα: «Είδα τον αγώνα σε επανάληψη και η γνώμη μου είναι ότι ο Marc ήταν μακριά από τον Jorge, δεν τον μπλοκάρει ποτέ, φαίνεται πως ο Jorge άνοιξε γκάζι στην βρώμικη περιοχή αλλά και πάλι είναι μόνο η γνώμη μου».