Lambretta V Special: Γνήσιο μεταλλικό Scooter που διαφέρει

Lambretta V Special: Γνήσιο μεταλλικό Scooter που διαφέρει

Με ξεχωριστή ρετρό σχεδίαση και με σύγχρονη τεχνολογία παραγωγής, το V Special αποτελεί ένα μοντέλο-αναφορά στο ένδοξο παρελθόν της ιστορικής Lambretta.

Σε μια εποχή που το ρετρό δίκυκλο αγγίζει τον ορισμό της… λατρείας στην παγκόσμια αγορά, η ιστορική ιταλική εταιρεία επιστρέφει με ένα μοντέλο-αναφορά στο ένδοξο παρελθόν της που φυσικά είναι ρετρό, μόνο στην εμφάνισή του!

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »




Η Lambretta παρουσιάζει το πλευρικό πλαίσιο διπλού στρώματος. Η βάση του είναι μια έξυπνη μεσαία δοκός από χάλυβα πάχους 1,2 mm, η οποία απλώνεται στα πλάγια, παρόμοια  αρχιτεκτονική με αυτή που χρησιμοποιούν τα αεροπλάνα.  Αυτή η κατασκευή επιτρέπει στους ιδιοκτήτες της Lambretta να φτάνουν εύκολα στον κινητήρα, αλλά επίσης αποφεύγει την περιττή προσθήκη βάρος στο μοντέλο.



Κάθε λεπτομέρεια του V-Special είναι απόδειξη ότι είναι ένα καθαρόαιμο Lambretta. Τα φωτιστικά σώματα φέρουν το εμπορικό σήμα της Lambretta, ενώ το κλειδί είναι διακοσμημένο με το παραδοσιακό λιοντάρι της φίρμας. Κάτω από τη φαρδιά σέλα με ύψος 770 χιλιοστά, υπάρχει ένας μεγάλος χώρος αποσκευών.



3 σημεία για τα μοντέλα Lambretta που αξίζουν προσοχή
  • Το ψηφιακό όργανο ενδείξεων διαθέτει 7 εναλλαγές χρωματισμών. 
  • Εισάγονται πλέον από την KSR-Hellas θυγατρική της αυστριακής KSR-GROUP στην οποία υπάγεται το brand Lambretta. 
  • Είναι EURO5 και έχουν μειωμένες κατά 600 ευρώ τιμές σε σχέση με τα υπάρχοντα EURO4 μοντέλα που κυκλοφορούν.  

To V-Special είναι διαθέσιμο  σε 3 εκδόσεις: τις V50, V125 και V200 με ισχύς 3,5, 10 και 12 ίππους αντίστοιχα. Όσον αφορά την τεχνολογία, το νέο V-Special είναι πλήρως ενημερωμένο με  δισκόφρενα εμπρός και πίσω και όργανα που συνδυάζουν την κλασική σχεδίαση με τις μοντέρνες απεικονίσεις.
 
Lambretta V Special 50: 2.699 ευρώ
Lambretta V Special 125 CBS: 2.990 ευρώ
Lambretta V Special 200 ABS: 3.399 ευρώ
 




 
 
 
 

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »