• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Στιγμιότυπα των αναβατών της ΚΤΜ από την αγωνιστική δράση στο Αργος, το Σαββατοκύριακο.

Στιγμιότυπα των αναβατών της ΚΤΜ από την αγωνιστική δράση στο Αργος, το Σαββατοκύριακο.

Στιγμιότυπα των αναβατών της ΚΤΜ από την αγωνιστική δράση στο Αργος, το Σαββατοκύριακο.

Στιγμιότυπα των αναβατών της ΚΤΜ από την αγωνιστική δράση στο Αργος, το Σαββατοκύριακο.

Κυριαρχία στο Αργος

Κερδίζοντας όλα τα σκέλη των κατηγοριών τους, οι τρεις αναβάτες της ΚΤΜ MOTOREX MICHELIN TEAM χαρίζουν στην ομάδα ένα εξαιρετικό σύνολο 6 νικών σε ένα Σαββατοκύριακο. Δείτε περισσότερα.

Μάθε πως θα ελέγξεις τη μοτοσυκλέτα σου

H ΚΤΜ Motorex Michelin Team είδε την τριάδα αναβατών της Νίκο Λυρίου, Αντώνη Σάγμαλη και Μάριο Κανάκη να κυριαρχούν στις κατηγορίες ΜΧ2, ΜΧ2Τ και ΜΧ85 αντίστοιχα, στον αγώνα ΜΧ που πραγματοποιήθηκε στο Αργος, το Σαββατοκύριακο. Με τους Γιώργο Ηλιόπουλο και ¶γγελος Βογιατζή να βελτιώνουν κι αυτοί τις επιδόσεις τους, το Σαββατοκύριακο στο ¶ργος κλείνει με πολύ θετικό πρόσημο για την ΅πορτοκαλίΆ ομάδα.

#2 Γιώργος Ηλιόπουλος – KTM 450 SX-F
4ος ΜΧ1 [5ος Α΄Σκέλος / 4ος ΒΆ Σκέλος]
Σε ανοδική πορεία μετά τον πρόσφατο τραυματισμό στον χώρο εργασίας του, ο πολύπειρος Γιώργος Ηλιόπουλος ολοκλήρωσε τον αγώνα του ¶ργους στην τέταρτη θέση της κορυφαίας κατηγορίας ΜΧ1. Ικανοποιημένος με την βελτιωμένη συνολικά απόδοσή του, ο αναβάτης από το Αίγιο ελπίζει σε ακόμη καλύτερα αποτελέσματα στη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Με μία πέμπτη και μία τέταρτη θέση, θεωρώ πως βρίσκομαι σε καλό δρόμο. Όλο το Σαββατοκύριακο ήμουν πιο κοντά σε χρόνους με τους πρωτοπόρους κι αυτό δείχνει πως σιγά σιγά επανέρχομαι από τον πρόσφατο τραυματισμό μου. Είμαι χαρούμενος συνολικά για το αποτέλεσμα του ¶ργους. Ο αγώνας ήταν δύσκολος, καθώς η πίστα έβγαλε αρκετό σαμάρι στα σκέλη. Θα συνεχίζω τη δουλειά ελπίζοντας σε καλύτερα αποτελέσματα στη συνέχεια. Στόχος είναι να ανέβω όσο πιο ψηλά γίνεται στη βαθμολογία.

#161 Νίκος Λυρίου – KTM 250 SX-F
1ος ΜΧ2 [1ος Α΄Σκέλος / 1ος ΒΆ Σκέλος]
Με το κόκκινο number plate του πρωτοπόρου στη βαθμολογία, ο Νίκος Λυρίου μπήκε στα σκέλη του ¶ργους με στόχο την πρωτιά στην ΜΧ2. Δείχνοντας εξαιρετική ταχύτητα αλλά και αγωνιστική ωριμότητα επάνω στην KTM 250 SX-F μοτοσυκλέτα του, Ο αναβάτης από τη Ρόδο κέρδισε και τα δύο σκέλη και πήρε έτσι τη νίκη στην τελική κατάταξη της κατηγορίας.
Το Σαββατοκύριακο κλείνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για εμάς. Στο Α΄ Σκέλος είχα μία σχετικά καλή εκκίνηση και γρήγορα βρέθηκα στην κορυφή. Με σταθερό και γρήγορο ρυθμό κατάφερα να πάρω τη νίκη. Στο επόμενο σκέλος έφυγα πρώτος στην εκκίνηση. Αποφεύγοντας το χειρότερο σε μία επαφή με τον Αλέξη Γεωργαντά, έβαλα κάτω το κεφάλι και κατάφερα να φύγω μπροστά. Χτίζοντας διαφορά ασφαλείας, κατάφερα να πάρω άλλη μια νίκη. Κοιτάμε μπροστά και στόχος τώρα είναι ο αγώνας των Γιαννιτσών.

#111 ¶γγελος Βογιατζής – KTM 250 SX-F
14ος ΜΧ2 [12ος Α΄Σκέλος /15ος ΒΆ Σκέλος]
Συνεχίζοντας τη σταθερά ανοδική του πορεία, ο ¶γγελος Βογιατζής βρέθηκε στο ¶ργος πολύ κοντά στην πρώτη 10άδα της ΜΧ2. Με καλύτερη στιγμή την επίδοσή του στο ΑΆ Σκέλος ο αναβάτης από τη Θεσσαλονίκη ολοκλήρωσε τον αγώνα στην 14η θέση της κατηγορίας.
Όλα έμοιαζαν ελπιδοφόρα αυτό το Σαββατοκύριακο, από τον καιρό έως και τις συνθήκες της πίστας. Στα χρονομετρημένα δεν τα πήγα όσο καλά θα ήθελα, όμως στα σκέλη τα πήγα αρκετά καλύτερα από τον προηγούμενο αγώνα. Στο ΑΆ Σκέλος είχα μία από τις καλύτερές μου εκκινήσεις και κρατήθηκα σε όσο ψηλότερη θέση μπορούσα. Στο δεύτερο σκέλος κάποια μικρά λάθη και μία πτώση με κράτησαν αρκετά πίσω. Η κούραση έκανε την εμφάνισή της και στα δύο σκέλη, αλλά σίγουρα ένοιωθα καλύτερα από ότι στις Σέρρες κι αυτό είναι θετικό για τη συνέχεια.”

#192 Αντώνης Σάγμαλης – KTM 125 SX
1ος ΜΧ2Τ [1ος Α΄Σκέλος /1ος ΒΆ Σκέλος]
5ος ΜΧ2 [5ος Α΄Σκέλος /5ος ΒΆ Σκέλος]
Απόλυτος κυρίαρχος της δίχρονης κατηγορίας ΜΧ2Τ, ο Αντώνης Σάγμαλης είχε το βλέμμα του στραμμένο στην κατάταξη της κατηγορίας ΜΧ2 στο ¶ργος. Παλεύοντας στα ίσα με τους αναβάτες των τετράχρονων μοτοσυκλετών 250cc, o Αντώνης έφερε την KTM 125 SX του στην πολύ καλή πέμπτη θέση της ΜΧ2.
Είχα έναν πολύ καλό αγώνα στο ¶ργος. Στο Α΄ Σκέλος η εκκίνησή μου δεν ήταν καλή, οπότε πάλεψα αρκετά και κατάφερα να κάνω αρκετές προσπεράσεις για να τερματίσω στην πέμπτη θέση. Μετά στο ΒΆ Σκέλος η εκκίνησή μου ήταν αρκετά καλύτερη και βρέθηκα να οδηγώ στην τρίτη θέση. Μία μικρή πτώση με έριξε πάλι όμως πέμπτο, όπου και τερμάτισα. Συνολικά είμαι πολύ χαρούμενος για την ταχύτητά μου στο ¶ργος. Η νίκη στην ΜΧ2Τ μας γεμίζει χαρά αλλά παράλληλα συνεχίζουμε με στόχο έναν ακόμη καλύτερο συνολικό τερματισμό στην ΜΧ2.”

#49 Μάριος Κανάκης – KTM 85 SX
1ος ΜΧ85 [1ος Α΄Σκέλος /1ος ΒΆ Σκέλος]
Διατηρώντας το αήττητο σερί του στο φετινό πρωτάθλημα, ο νεότερος εκπρόσωπος της ΚΤΜ Motorex Michelin Team Μάριος Κανάκης φεύγει από το ¶ργος με άλλες δύο νίκες στην κατηγορία ΜΧ85 με KTM 85 SX.
Αυτό το Σαββατοκύριακο στο ¶ργος κατάφερα να πάρω άλλη μία νίκη στην κατηγορία μου. Στο πρώτο σκέλος είχα καλή εκκίνηση και γρήγορα μπήκα σε ένα καλό ρυθμό. Στους τελευταίους δύο γύρους είχα μία πτώση αλλά κατάφερα παρόλα αυτά να διατηρήσω την πρωτοπορία μέχρι το τέλος. Στο επόμενο σκέλος πήρα πάλι την εκκίνηση και με ένα σταθερό ρυθμό πήρα την τέταρτη φετινή μου νίκη και μαζί την πρωτιά στην τελική κατάταξη της κατηγορίας.”

ΛΟΙΠΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Με την κυριαρχία της ΚΤΜ να συνεχίζεται στην κατηγορία ΜΧ65, ο νεαρός Δημήτρης Γανωτής με KTM 65 SX ήταν ο νικητής της ΅μικρήςΆ κατηγορίας. Αντίστοιχα στην Open, το δίδυμο των Σάββα Πακαταρίδη και Σταμάτη Δημολιάνη έφτασαν να τερματίζουν στην δεύτερη και τρίτη θέση της κατηγορίας αντίστοιχα.

Η ΚΤΜ Motorex Michelin Team ανανεώνει το αγωνιστικό ραντεβού της για τις 31 Μαρτίου, 1 Απριλίου, με τον τρίτο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross 2018 να λαμβάνει χώρα στα Γιαννιτσά.

Φωτογραφίες: CP Productions