Κιτ τροχαλίας Polini για Beverly 350

Κιτ τροχαλίας Polini για Beverly 350

Η Polini προτείνει το Maxi Hi-Speed, για Piaggio 350 Beverly, με 8 μπίλιες για άριστη κατανομή του φορτίου μετάδοσης και ελατήριο υψηλότερης σκληρότητας κατά 20% αυξάνοντας την ταχύτητα περιστροφής του κινητήρα.

Η γραμμική επιτάχυνση του κινητήρα σας θα ωφεληθεί ιδιαίτερα σε συνδυασμό με υψηλότερη τελική ταχύτητα από το ακριβές και ομοιόμορφα κατανεμημένο αξονικό φορτίο. Η Polini διαθέτει μακράν το πιο αξιόπιστο σύστημα λίπανσης πείρου από οποιαδήποτε άλλο βαριατόρ αφού συνδυάζει το DLC, δηλ. την κεραμική επίστρωση, ενώ παράλληλα έχει κατοχυρώσει ως πατέντα ένα εκπληκτικό σύστημα επάλειψης του γράσου την ώρα της λειτουργίας του βαριατόρ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Τα προϊόντα βελτίωσης Polini είναι αριστουργήματα έρευνας και τεχνολογίας. Έχουν μελετηθεί με κάθε λεπτομέρεια για να επιτύχουν την καλύτερη απόδοση ισχύος από τον κινητήρα του σκούτερ σας.Κατασκευασμένα από υλικά υψηλής ποιότητας και με το πιο προηγμένη μελέτη υλοποίησης, επιτρέπουν ένα  ομοιόμορφο “ανέβασμα στροφών” και την απόκτηση μέγιστης ροπής γρηγορότερα σε σύγκριση με άλλα βαριατόρ. Πείρος εμβόλου ειδική τεχνολογία για αγωνιστικές και αεροναυπηγικές εφαρμογές που προορίζονται για συρόμενα υψηλής φθοράς εξαρτήματα,νικέλιου με τον χαμηλότερο συντελεστή τριβής: διαθέτει την επεξεργασία άνθρακα DLC (κεραμική επίστρωση) & οι μπίλιες (ράουλα)  έχουν επίστρωση από νέο μείγμα νάιλον και αραμιδικών ινών. Έτσι έχουμε βέλτιστη απόδοση και μικρότερο κόστος συντήρησης χάρη σε αυτά τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που έχει ως αποτέλεσμα την καλύτερη αντοχή στη φθορά του βαριατόρ, του πείρου και των μπιλιών.
 

ΠΕΡΚΟ
ΑΡΤΗΣ 5, 14342, ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

Ρωτήστε περισσότερα