KYMCO People S: Υποψήφιο για Best Scooter 2018

Ένα από τα πλέον διαχρονικά scooters της KYMCO ανανεώνεται σημαντικά, εκμοντερνίζεται και είναι υποψήφιο για το καλύτερο scooter του 2018. Αξίζει;

KYMCO: Συναρπαστική απόδοση με XCITING VS 400

Το KYMCO People S είναι ένα από τα διαχρονικά, πιο επιτυχημένα μοντέλα της KYMCO. Με πολλές πωλήσεις εδώ και πολλά χρόνια, έφτασε η στιγμή της ριζικής ανανέωσης για το μοντέλο, το οποίο είναι υποψήφιο για την διάκριση του Best Scooter 2018.

To νέο People S απέκτησε νέα εμφάνιση και πολλές καίριες μεταβολές. Η σχεδίασή του κινείται σε πιο δυναμικές, μοντέρνες γραμμές, με τις γωνίες να επισκιάζουν τις καμπύλες και να δημιουργούν ένα εντυπωσιακό σύνολο. Το μοντέλο χτίζεται πάνω σε ένα πλήρως ανανεωμένο πλαίσιο, ενώ καινούργιοι είναι και οι δύο κινητήρες των 125 και 150 κυβικών, αποδίδοντας 11,4 και 13,4 ίππους αντίστοιχα.

Eξαιρετικά σημαντικό για τις εποχές που διανύουμε, είναι το ότι και τα δύο scooters των 125 και 150 κυβικών θα είναι εξοπλισμένα με δικάναλο ABS, ανεβάζοντας σημαντικά το επίπεδο ενεργητικής ασφάλειας και αφήνοντας πίσω τα συστήματα συνδυασμένης πέδησης. 

Ακόμη, το νέο People S φέρει πλέον πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων, χώρο για ένα κράνος και μικροαντικείμενα και δυο παροχές ρεύματος USB, ενώ το βάρος έχει ανακατανεμηθεί, για καλύτερη συμπεριφορά του scooter στο δρόμο.