net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Χμμ... το γυμνό ή το ντυμένο; το fighter ή το racer; δεν μπορώ να αποφασίσω. Θα τα πάρω και τα δύο.

ΚΤΜ 250 Duke & RC 250. Επίσημο βίντεο

Δεν προλάβαμε να γράψουμε για τα επερχόμενα KTM 250 Duke & RC 250, και η ΚΤΜ ανέβασε στο διαδίκτυο το πρώτο επίσημο βίντεο για τα νέα της μοντέλα. Δείτε τα εν κινήσει, σε ένα φιλμάκι γυρισμένο στην Ασία.

 
Σίγουρα η ασιατική αγορά, με τα απίστευτα νούμερα πωλήσεων και την ολοένα αυξητική της τάση, είναι εκείνη με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την ΚΤΜ, κι έτσι το βίντεο γυρίστηκε σε ασιατική χώρα -μάλλον για την Ταϊλάνδη πρόκειται.
Και μπορεί τα σχόλια κάτω από το βίντεο στο Youtube να βρίθουν από παράπονα Ευρωπαίων, του τύπου: "ΚΤΜ, γιατί μόνο για την Ασία; Θέλουμε και εμείς τα νέα μοντέλα", όμως όπως είχαμε γράψει, το 250 Duke και το RC 250 μάλλον θα έρθουν και στην Ε.Ε., καθώς ήδη η ΚΤΜ έχει ανεβάσει owner's manual στο site της με την ένδειξη "European Model", όπως είχαμε γράψει σε προηγούμενο νέο.

Πάμε στο βίντεο τώρα, όπου η υπόθεση είναι απλή. Το σαν-τα-κρύα-τα-νερά κοριτσάκι της ταινίας (τίγκα στο KTM Power Wear) στέλνει 2 SMS στα... αγόρια της, για να τη συναντήσουν. Εκείνοι, τυγχάνει να είναι κολλητάρια, και να έχουν ο ένας το 250 Duke, κι ο άλλος το RC 250 -άσε που είναι ντυμένοι από την κορυφή μέχρι τα νύχια σε KTM Power Wear. Πώς τα φέρνει ο διάολος, και τα αγόρια έχουν βρεθεί ήδη και τα λένε, όταν παίρνουν το SMS της κοπέλας. Κατόπιν, ανεβαίνουν βιαστικοί πάνω στις μοτοσικλέτες τους, και αρχίζει η ανελέητη κόντρα για το ποιος θα φτάσει πρώτος στο κορίτσι (φίλοι-φίλοι, αλλά υπάρχουν και όρια). Κάπου στο δρόμο χάνονται, για να ακολουθήσει ο καθένας τη δική του διαδρομή, ενώ στο τέλος φτάνουν μαζί στο ραντεβού, και μετά από μια στιγμιαία έκπληξη, η κοπέλα αποφασίζει να τους κρατήσει και τους δύο. The (happy) end.

 

KTM - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ