Ο Jack Miller ντύνεται στα κόκκινα το 2021

Jack Miller: Στην εργοστασιακή Ducati

«Έκλεισε» η συμφωνία μεταξύ Jack Miller και εργοστασιακής ομάδας Ducati στο MotoGP με τον Αυστραλό να πετυχαίνει την πολυπόθητη προαγωγή. Δείτε περισσότερα.

Μετά από μια σειρά ετών και δυνατών αποτελεσμάτων στην Pramac Ducati, ο Jack Miller πέτυχε να κερδίσει μια θέση στην εργοστασιακή ομάδα της εταιρείας. Όπως ανακοινώθηκε επίσημα πριν λίγο, ο 25χρονος Αυστραλός συμφώνησε  με την ομάδα των «κόκκινων» για συνεργασία το 2021, με οψιόν παραμονής στην ομάδα και το 2022.
 
Ο Miller κατάφερε να κερδίσει 5 πλασαρίσματα στο βάθρο και την 8η θέση του πρωταθλήματος του 2019, έχοντας κάνει το ντεμπούτο του στην μεγάλη κατηγορία το 2015. Για την νέα συνεργασία, ο Miller δήλωσε: «Πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσω τους Paolo Campinoti, Fransesco Guidotti και όλη την ομάδα της Pramac για την μεγάλη υποστήριξη που είχα στα δύο και κάτι χρόνια που διένυσα μαζί τους.»
 
«Είναι τιμή μου που μπορώ να συνεχίσω την καριέρα μου στα MotoGP με τον κατασκευαστή του Borgo Panigale και θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες στην διεύθυνση της Ducati: Τον Claudio Domenicali, τον Gigi dall Igna και τον Paolo Ciabbati και τον Davide Tardozzi που με εμπιστεύτηκαν και μου έδωσαν αυτή την απίστευτη ευκαιρία. Ανυπομονώ να ξεκινήσω να οδηγώ πάλι φέτος και είμαι έτοιμος να αφοσιωθώ πλήρως στην ευθύνη να είμαι ένας επίσημος αναβάτης Ducati για το 2021»