Ο Jack Miller

Jack Miller: Πάει στην εργοστασιακή Ducati;

Τεράστιο «hint» για την μεταγραφή του νεαρού Αυστραλού στους «κόκκινους» έδωσε άνθρωπος-κλειδί στην ομάδα. Δείτε τι είπε.

Φαίνεται ότι η επί σειρά ετών πίεση που ασκεί ο Jack Miller στην Ducati, για αναβάθμιση του στην εργοστασιακή ομάδα, εισακούσθηκε. Σύμφωνα με φήμες που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ώρες, ο 25χρονος εκρηκτικός Αυστραλός είναι μια υποψήφια επιλογή της Ducati για μία θέση στην ομάδα, που σήμερα απαρτίζεται από τους Andrea Dovizioso και Danilo Petrucci.
 
Η επίμαχη δήλωση δεν προέρχεται από κάποιον «τυχαίο» αλλά από τον ίδιο τον Davide Tardozzi, τον επικεφαλής της ομάδας της Ducati ο οποίος αποκάλυψε ότι γίνονται ήδη συζητήσεις. Ο Tardozzi είπε συγκεκριμένα: «Σκεφτόμαστε για την πιθανότητα να έρθει ο Jack στην εργοστασιακή ομάδα. Πρέπει να διαχειριστούμε την κατάσταση γιατί οι αναβάτες που θα έχουν θέση στην ομάδα, θα είναι δύο από τους 5 με τους οποίους η Ducati έχει συμβόλαιο»
 
«Ο Jack έκανε κάτι πολύ καλό στο τέλος της σεζόν, οπότε σκεφτόμαστε ότι αυτός θα μπορούσε να είναι μια πιθανότητα. Το συζητάμε και με τον ίδιο, αλλά δεν έχουμε φτάσει σε αποφάσεις» είπε ο Tardozzi. Το θέμα όμως είναι… ποιος από τους δύο αναβάτες της Ducati αποχωρεί από την ομάδα, προκειμένου να έρθει ο Jack Miller σε αυτή. Όλα τα σενάρια είναι πιθανά, διότι ο μεν Andrea Dovizioso δεν έχει κρύψει ότι εξετάζει ακόμη και το ενδεχόμενο απόσυρσης του από τους αγώνες, ενώ η κακή απόδοση του Danilo Petrucci στο τέλος του 2019 έχει δημιουργήσει σενάρια αποχώρησης. Ίδωμεν…