net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Τα έσοδα από τα εισιτήρια θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Η dirt track πίστα στο Palau Sant Jordi.

Ισπανία: H μάχη των πρωταθλητών, έκδοση dirt track!

Μάχη ρόδα με ρόδα θα δώσουν οι παγκόσμιοι πρωταθλητές Marc Marquez, Pol Espargaro και Maverick Vinales (και όχι μόνο!) σε αγώνα flat track στις 11 Ιανουαρίου στην Ισπανία!

 
Ειδικότερα, οι Marquez, Espargaro και Vinales που κατέκτησαν το παγκόσμιο πρωτάθλημα στις κατηγορίες MotoGP, Moto2 και Moto3 αντίστοιχα θα έρθουν αντιμέτωποι στη φιλανθρωπικού χαρακτήρα εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό στάδιο Palau Sant Jordi που βρίσκεται στην Καταλονία. Οι τρεις πρωταθλητές θα αγωνιστούν στην κατηγορία Superprestigio, την κορυφαία στην εκδήλωση και θα βρεθούν αντιμέτωποι όχι μόνο μεταξύ τους αλλά και με τους Hector Barbera, Aleix Espargaro, Alvaro Bautista, Alex Marquez, Jordi Torres και μερικούς ακόμη αστέρες του MotoGP!

Ο μεγάλος αγώνας θα πλαισιωθεί και από τις κατηγορίες Open (για έμπειρους διεθνείς αναβάτες που συμμετέχουν στα εθνικά πρωταθλήματα της χώρας τους) και Junior- για αναβάτες έως 18 ετών- σε μια οβάλ χωμάτινη πίστα μήκους 200 μέτρων.

Στο τέλος της βραδιάς οι τέσσερις καλύτεροι αναβάτες από την Superprestigio θα έρθουν αντιμέτωποι με τους τέσσερις καλύτερους της Open για την ανάδειξη του «πρωταθλητή». Και μη νομίζετε ότι οι αναβάτες της Open θα είναι εύκολη υπόθεση για εκείνους του κορυφαίου πρωταθλήματος ταχύτητας στον κόσμο. Ανάμεσά τους θα βρίσκεται τουλάχιστον ένας που παίζει σίγουρα «εντός έδρας» αφού πρόκειται για τον φετινό αμερικάνο πρωταθλητή AMA Grand National, Brad Baker τον πρωταθλητή δηλαδή του καλύτερου dirt track πρωταθλήματος στον κόσμο!

Ο συγκεκριμένος αγώνας dirt track έχει ιστορία που ξεπερνά πλέον τις τρεις 10ετίες και είχε σαν σκοπό να φέρει αντιμέτωπους τους καλύτερους αναβάτες από την Β.Αμερική και την Ισπανία. Οργανώθηκε από το ισπανικό περιοδικό Solo Moto ενώ στη φετινή διοργάνωση μέρος έχει βοηθήσει και ο Marc Marquez ο οποίος είναι θερμός υποστηρικτής των αγώνων dirt track. Το dirt track αποτελεί μάλιστα για τον Marquez μέρος της χειμερινής του προπόνησης και ένα από τα αγαπημένα του χόμπι-έχει δική του πίστα dirt track.

 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ