Εκκρεμεί η σημαντική απόφαση για την διεξαγωγή ή μη, του φετινού IOM TT...

Isle of Man TT 2021: Στον αέρα ο ιστορικός αγώνας

Αβεβαιότητα κυριαρχεί σχετικά με την απόφαση διεξαγωγής ή μη, του πιο διάσημου και επικίνδυνου αγώνα μοτοσυκλετών του κόσμου, του TT, για το 2021 Δείτε τι δημοσιεύεται μέχρι τώρα..

Το TT του 2020 στο Isle of Man, ήταν ένα από τα πρώτα  «θύματα» στις ακυρώσεις διοργανώσεων με μαζική προσέλευση ανθρώπων, μια απόφαση που πολύ πιθανόν αποδείχθηκε καταλυτικής σημασίας. Η επέλαση του κορωνοϊού στην Βρετανία ήταν ισχυρή και τώρα, με τις προθεσμίες για λήψη αποφάσεων να στενεύουν, πρέπει να αποφασιστούν οι τύχες του αγώνα του 2021.
 
Πιο συγκεκριμένα, οι συζητήσεις για το ζήτημα φέρεται να έχουν ξεκινήσει, αφού μια οποιαδήποτε απόφαση για την διεξαγωγή ή όχι, του αγώνα, πρέπει να ληφθεί και να κοινοποιηθεί έγκαιρα. Φυσικά, το επιθυμητό σενάριο είναι να μην ακυρωθεί ο αγώνας, καθώς κάτι τέτοιο θα σημάνει μεγάλες ζημιές στους επαγγελματίες τουρισμού του νησιού, που περιμένουν την στιγμή αυτή κάθε χρόνο για να εξασφαλίσουν, κυριολεκτικά, τα προς το ζην. Πέρα από αυτό, θα είναι και η δεύτερη στην σειρά ακύρωση του αγώνα, χειροτερεύοντας την κατάσταση.
 
Φυσικά, από την άλλη, κανένας δεν θέλει την διεξαγωγή ενός αγώνα που θα αποδειχθεί υγειονομική βόμβα και έτσι πρέπει να εξασφαλιστεί ότι, αν η διεξαγωγή του αγώνα προχωρήσει, θα είναι ασφαλής για όλους. Σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα, το θέμα θα φτάσει σύντομα στην κυβέρνηση του Isle of Man για συζήτηση, ενώ η απόφαση θα πρέπει να έχει ληφθεί «εντός των επόμενων δύο μηνών». Το provisional πλάνο της διεξαγωγής του αγώνα, τον τοποθετεί από τον Μάιο έως τις 11 Ιουνίου του 2021. Μείνετε συντονισμένοι.