Εντός της χρονιάς περιμένουμε και την ηλεκτροκίνητη πρόταση της Indian...

Indian: Ετοιμάζει νέα ηλεκτρική μοτοσυκλέτα

Την είσοδο της στην ηλεκτροκίνηση κάνει και η ιστορική αμερικανική μάρκα, καθώς τα σχέδια της αποκαλύπτονται από πατέντες που κυκλοφόρησαν. Δείτε περισσότερα.

Μπορεί η πρώτη από τις αμερικανικές εταιρείες μοτοσυκλέτας, που να έκανε άνοιγμα στην ηλεκτροκίνηση, να ήταν η Harley-Davidson, ωστόσο η Indian φαίνεται πως δεν θα καθίσει με σταυρωμένα τα χέρια. Όπως αναφέρουν πηγές από την Αμερική, η Indian κατοχύρωσε το όνομα «EFTR» για ένα νέο ηλεκτροκίνητο μοντέλο.
 
Η Indian, λοιπόν, κατοχύρωσε το παραπάνω όνομα πριν λίγες ημέρες και οι πρώτες ειδήσεις που κυκλοφόρησαν, το συνέδεσαν άμεσα με την FTR 1200 και ότι το νέο μοντέλο, θα ήταν μια ηλεκτρική βερσιόν του υπάρχοντος. Αυτό όμως διαψεύσθηκε από εκπρόσωπο της ίδιας της Indian, ο οποίος χαρακτηριστικά δήλωσε ότι το EFTR θα είναι «ένα προϊόν που θα προσανατολίζεται στην νεολαία και θα αποκαλυφθεί αργότερα στην χρονιά». Ο εκπρόσωπος δεν προχώρησε σε περαιτέρω διευκρινίσεις.
 
Πόσο καλά όμως μπορεί να τα καταφέρει μια ηλεκτρική μοτοσυκλέτα στους νέους; Για τι προϊόν ακριβώς θα μιλάμε; Και εκτός αυτού, θα καταφέρει να τους κερδίσει ή θα έχει την αμφιλεγόμενη επιτυχία του Livewire; Περιμένουμε και περισσότερα.