net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Supermoto και θέαμα. Στον πάγο. Αναμένουμε το επόμενο βίντεο της σειράς, για το 701.

Husqvarna 701 Supermoto

Στις 21 Απριλίου του 2015 η Husqvarna είχε δώσει στη δημοσιότητα ένα teaser βίντεο για το επερχόμενο 701 Supermoto. Μετά από αρκετή αναμονή, ιδού όλο το βίντεο, του 701 με... καρφιά στα λάστιχα, να στρίβει στον πάγο.

 
Το 701 Supermoto από τη Husqvarna αναμένεται κοντά μας το Φθινόπωρο του 2015 με την εταιρεία να αναφέρει μεταξύ άλλων πως θα διαθέτει ηλεκτρόγκαζο, αναρτήσεις της WP, Supermoto ABS και APTC συμπλέκτη περιορισμένης ολίσθησης. Θα αποδίδει 67hp και θα ζυγίζει 145 κιλά.

Η μοτοσικλέτα είναι πολύ όμορφη, αν και δεν διαφέρει πολύ από το μοντέλο SMC της KTM από το οποίο προέρχεται. Όσον αφορά τον πάγο, πέρα από το θεαματικό βίντεο, δεν βρίσκουμε να κολλάει ιδιαίτερα στο concept Supermoto, ενώ η εταιρεία καθυστέρησε ιδιαίτερα στη δημοσιοποίηση του συγκεκριμένου βίντεο, καταλήγοντας να το βγάζει μέσα στο Καλοκαίρι.

Σημειώστε πως οι επισκέπτες της ιστοσελίδας του 701 Supermoto, έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε έναν αποκλειστικό διαγωνισμό διεκδικώντας την συμμετοχή τους στην μοναδική διοργάνωση Ice Riding Experience, στη Σουηδία!

Ανακαλύψτε περισσότερα για το Husqvarna 701 Supermoto στο microsite 701 Supermoto.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ