Hot προσφορές σε εξοπλισμό BMW από την BMW Motorrad Παπανικολάου

Προλάβετε τώρα τις καυτές προσφορές της BMW Motorrad Παπανικολάου και αποκτήστε κράνος, μπουφάν, γάντια και άλλα είδη αναβάτη σε τιμές 20% χαμηλότερες! Δείτε περισσότερα εδώ.

Τώρα οι θαυμαστές της Γερμανικής εταιρείας έχουν ένα παραπάνω λόγο να χαμογελούν. Η BMW Motorrad Παπανικολάου προσφέρει έκπτωση 20% σε επιλεγμένα είδη εξοπλισμού αναβάτη, ώστε να είστε πάντα ντυμένοι με γνήσια προϊόντα BMW.
 

Η BMW Motorrad Παπανικολάου έχει πάντα ως στόχο να καλύψει τις ανάγκες των πελατών, βελτιώνοντας παράλληλα την ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών. Η φιλοσοφία της εταιρείας είναι να προσφέρει στον καταναλωτή την καλύτερη ποιότητα στη σωστή τιμή
 
Ό,τι και να ψάχνετε για εσάς και την μοτοσυκλέτα σας, θα τα βρείτε στο πλήρως εξοπλισμένο κατάστημα της BMW Motorrad Παπανικολάου, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε ασυναγώνιστες τιμές. Περιηγηθείτε στο ενημερωμένο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας https://www.bmwpap.gr/hotdeals/ και επιλέξτε μέσα από μια μεγάλη ποικιλία ανάμεσα σε κράνη, μπουφάν, παντελόνια, γάντια, υποδήματα, τσάντες, αδιάβροχα και άλλα προϊόντα που σας ταιριάζουν.
 
Η έκπτωση ισχύει μέχρι 30/9 για αυτό το λόγο μην καθυστερείτε και επωφεληθείτε από την μοναδική προσφορά της BMW Motorrad Παπανικολάου.

Επικοινωνία
Διεύθυνση: Κανελλοπούλου 52-53 Πάτρα ΤΚ 264 42
Τηλέφωνο: 2610 462.063
Φαξ: 2610 454.518
Website: BMWPAP.gr