Honda: Πληροφοριοδότης μας ο Lorenzo!

Έναν ακόμα –επιθετικό- λόγο πίσω από την μεταγραφή του Lorenzo στην Honda αποκάλυψε άνθρωπος της ομάδας… Δείτε περισσότερα.

Με τον Jorge Lorenzo αναμφισβήτητα να έχει βρει την συνταγή οδήγησης της Ducati του, η Honda δεν μπορεί παρά να…τρίβει τα χέρια της, τώρα που ο Ισπανός θα γίνει μέλος της από του χρόνου. Καθώς οι πληροφορίες σχετικά με την αντίπαλη μοτοσυκλέτα θα είναι πολύτιμες στην ομάδα, επί του θέματος μίλησε ο τεχνικός διευθυντής του HRC, Takeo Yokoyama.

Καθώς η Desmosedici GP18 θεωρείται η καλύτερη μοτοσυκλέτα στο grid αυτή την στιγμή, ο Ιάπωνας είπε ότι είναι περίεργος, να κάνει σύγκριση των δύο μοτοσυκλετών, μέσα από το μυαλό και τα χέρια του Jorge Lorenzo. «Είναι ένας πρωταθλητής, έχει οδηγήσει πολλές μοτοσυκλέτες και ήταν πάντα γρήγορος. Θεωρώ ότι μπορεί να προσαρμοστεί στην δική μας μοτοσυκλέτα και είμαι πραγματικά περίεργος να ακούσω τι θα μας πει για τα δυνατά σημεία της Ducati, γιατί θα μας μιλήσει σίγουρα για αυτό».

Ερωτώμενος σχετικά με το πώς θα αντιμετωπίσει, δύο αναβάτες με πολύ διαφορετικό στυλ οδήγησης το 2019, ο Yokoyama είπε λακωνικά: «Δεν θα έχουμε δύο τελείως διαφορετικές μοτοσυκλέτες, δεν θα κάνουμε μια «δεξιά» για τον Marquez και μία «αριστερή» για τον Lorenzo. Αλλά το να είναι λίγο διαφορετικές οι δυο τους δεν είναι πρόβλημα για εμάς»

Παράλληλα, ο Yokoyama σχολίασε το θέμα σταθερότητας της μοτοσυκλέτας, κάτι που είναι απαίτηση του Jorge Lorenzo: «Είναι ένα από τα θέματα που με ανησυχούν λίγο ότι θα δυσκολευτούμε. Νομίζω βλέπετε και από την τηλεόραση ότι η μοτοσυκλέτα μας δεν είναι και η σταθερότερη και ο Jorge δεν είναι ο τύπος που του αρέσει να δίνει μάχη με μία τέτοια μοτοσυκλέτα. Πρέπει να προσαρμοστούμε και οι δύο σε αυτό»