Honda Africa με 0% προκαταβολή !!

Κάνε χρήση του ευνοϊκού προγράμματος χρηματοδότησης από την Honda και απόκτησε τώρα το αγαπημένο σου Africa πιο εύκολα από ποτέ! Μάθε περισσότερα…

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Τώρα μπορείς να κάνεις δικιά σου μια Africa μέσα από ένα ευέλικτο χρηματοδοτικό πρόγραμμα που ανταποκρίνεται στις δικές σου ανάγκες.  Με διάρκεια έως 36 μήνες άτοκα και από  0% προκαταβολή.

Mια γνήσια On-Off μοτοσυκλέτα που τιμά τις ονομασίες Africa Twin και Adventure χωρίς να έχει την ανάγκη εφάμιλλης ιπποδύναμης με superbike για να εντυπωσιάσει. Τόσο στον τομέα των μηχανικών μερών όσο και στα πλαστικά ή στην εντυπωσιακή μεταλλική βαφή αυτών, η μοτοσυκλέτα δείχνει ότι έχει κατασκευαστεί με μεγάλη προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια (… περισσότερα).

Ο δικύλινδρος σε σειρά κινητήρας των 998 κυβικών, παράγει 94 ίππους στις 7.500 σ.α.λ και 10 κιλά ροπής στις 6.000 σ.α.λ με γραμμική λειτουργία και γεμάτη απόδοση σε όλο το φάσμα των στροφών. Υπάρχει δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε τέσσερα mode (urban,tour,gravel,user), αλλά και ρύθμισης του traction control σε 7 θέσεις.

Η αίσθηση που σου δίνει η Africa είναι ότι πρόκειται για μια ελαφρύτερη και μικρότερη μοτοσικλέτα. Σε συνδυασμό με το πολύ καλό της ζύγισμα και την «αύρα φιλικότητας» που αποπνέει, μπορεί να κινηθεί με άνεση και χωρίς να προβληματίζει τον οδηγό της, σε οποιοδήποτε ασφάλτινο πεδίο. Στην πόλη ελίσσεται με χαρακτηριστική άνεση ανάμεσα στα αυτοκίνητα, με την ψηλή θέση οδήγησης να προσφέρει πλήρη επόπτευση και τις αναρτήσεις να «σιδερώνουν» τα πάντα. Στο ταξίδι είναι εντυπωσιακά σταθερή, ενώ εξίσου εύκολα και χωρίς κόπο μπορεί να οδηγηθεί με γρήγορους ρυθμούς σε δρόμους με στροφές. Έτσι εκπληρώνει επάξια τους στόχους της και συνεχίζει στο δρόμο που έχει χαράξει το όνομα Africa Twin.

Για περισσότερες πληροφορίες κάνε κλικ εδώ.