Είναι αυτό το επερχόμενο, νέο Honda Africa Twin 750 2023;

Είναι αυτό το επερχόμενο, νέο Honda Africa Twin 750 2023;

Honda: Στα σκαριά και Africa Twin Rally 750; (video)

H Honda πιθανότατα ετοιμάζεται να παρουσιάσει και μια μικρότερη εκδοχή του Africa Twin, αφού βίντεο που κυκλοφόρησε στο YouTube τελεί ιδιαίτερα αποκαλυπτικό!

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Νέα Africa Twin 750 Rally έτοιμο για παρουσίαση;

Μπορείτε να δείτε το επίμαχο βίντεο, παρακάτω. Τα πλάνα φαίνονται «αυθεντικά» και όχι συντεθειμένα, από κάποιον «τυχαίο» Youtuber, ενώ μάλιστα στο τέλος του δεσπόζει το σήμα της Honda, το όνομα της Africa Twin και η επιμέρους ονομασία 750 Rally!

Μάλιστα, κατά την διάρκεια του βίντεο, βλέπουμε διαρκώς, πλάνα από τις λεπτομέρειες της μοτοσυκλέτας, από τις οποίες δεν ξεφεύγει το σχήμα του ρεζερβουάρ… Όπως ίσως είδατε και στην εισαγωγική εικόνα, το ρεζερβουάρ θυμίζει αμέσως KTM 790/890, αφού εκτείνεται και στα πλάγια!

 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Θα έρθει μαζί με το Transalp 750;

Μέχρι τώρα, θεωρείται δεδομένη η επικείμενη παρουσίαση του Honda Transalp 750 2023, όμως το νέο αυτό βίντεο, αλλάζει τα δεδομένα. Θα είναι ένα επιπρόσθετο μοντέλο, το υποτιθέμενο Africa Twin Rally 750; Το πιθανότερο. Θα είναι αυτό το μοντέλο που ξέρουμε μέχρι τώρα ως Transalp 750; Δεν ποντάρουμε εκεί. Μόνο ο χρόνος θα δείξει!
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »