Ο Henry Crew μπροστά στην μοτοσυκλέτα του

Henry Crew: Γύρος του κόσμου για ρεκόρ Γκίνες!

Τι είναι αυτό που θέλει να πετύχει σαν νέο ρεκόρ ο Henry Crew από την Αγγλία; Διαβάστε περισσότερα…

Εχθές, ο 22χρονος Βρετανός αναβάτης Henry Crew αναχώρησε από την χώρα του, οδηγώντας μία Ducati Scrambler Desert Sled και με στόχο του ένα νέο ρεκόρ. Πιο συγκεκριμένα, ο Crew θέλει να είναι ο νεότερος αναβάτης που θα  κάνει τον γύρο του κόσμου, με μοτοσυκλέτα.

Για  να το πετύχει, ο Crew θα πραγματοποιήσει ένα ταξίδι 56.315 χιλιομέτρων σε 35 χώρες και 6 ηπείρους. Το ταξίδι του προγραμματίζεται να τελειώσει στις 10 Μαΐου, όταν και θα επιστρέψει στην Αγγλία.

Παράλληλα όμως, ο Crew δεν θα κάνει το ταξίδι του μόνο για το ρεκόρ, αλλά θα συγκεντρώσει χρήματα τα οποία θα δωρίσει στο Movember Foundation, ένα ίδρυμα που υποστηρίζει την ψυχολογική υγεία των ανδρών σε όλο τον κόσμο.

Ο νεαρός Crew έχει χάσει 3 φίλους του, που αποφάσισαν να αυτοκτονήσουν και θέλει να  διαδώσει σε όλο τον κόσμο, την σημασία της ανδρικής ψυχικής υγείας και το υποστηρικτικό έργο του Movember Foundation. Δήλωσε συγκεκριμένα για το εγχείρημά του: «Οι στόχοι του Movember Foundation είναι κάτι που μπορώ να σχετιστώ μαζί του. Τα ανδρικά ψυχολογικά προβλήματα είναι  πολύ συχνά και δεν υπάρχει αρκετή γνώση και σημασία για αυτά. Σχεδίαζα το ταξίδι μου για 8 μήνες και δεν μπορώ να σκεφτώ καλύτερους συνεργάτες από την Movember».

Ο Crew στοχεύει να συγκεντρώσει 35.000 λίρες Αγγλίας ή, αλλιώς, 1 λίρα ανά μίλι ταξιδιού. Αν θέλετε να διαβάστε περισσότερα ή  να τον υποστηρίξετε, μπορείτε να κάνετε κλικ εδώ και να επισκεφθείτε την ειδική ιστοσελίδα του εγχειρήματος.