• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Harley-Davidson: Μεγάλη προσφορά στο Iron 883

 

Θα ισχύσει για λίγες μόνο μέρες: Αν θέλετε να αποκτήσετε μία νέα H-D Iron 883, τώρα μπορείτε να το κάνετε με μια ευκολία που δεν ξανάγινε! Δείτε περισσότερα.

MotoCert: Έτσι θα την ελέγξεις πριν την αγοράσεις

Μόλις λίγες ημέρες έχουν απομείνει για τον ερχομό των Χριστουγέννων και η Harley-Davidson ξαφνιάζει ευχάριστα για άλλη μία φορά, φέρνοντας την «μαγεία» των γιορτών ακόμη πιο κοντά. Και ο λόγος; Η νέα απίστευτη προσφορά που οδηγεί την επιλογή της επόμενης σου μοτοσυκλέτας, σε άλλο επίπεδο…
 
H τελευταία προσφορά για το 2019, έρχεται από την Harley-Davidson Athena. Όσοι αγοράσουν ένα καινούριο Iron 883 MY20 μέχρι τις 31/12/2019, έχουν τη δυνατότητα να το ανταλλάξουν, στην αρχική τιμή αγοράς με οποιαδήποτε άλλη μοτοσυκλέτα έτους 2020-2021, μετά από ένα χρόνο.
 
Η Harley-Davidson αντιλαμβάνεται ότι σε ένα κόσμο που αλλάζει γρήγορα με ακόμη περισσότερες καταναλωτικές απαιτήσεις, η ελευθερία στην επιλογή αποτελεί προτεραιότητα και το προσφέρει, κάνοντας δυνατή την απόκτηση, σε σύντομο χρόνο, μίας από τις πιο περιζήτητες μοτοσυκλέτες της Harley-Davidson-Softail, Touring, Trike ή οποιαδήποτε άλλη H-D μοτοσυκλέτα μεγαλύτερης κατηγορίας- αγοράζοντας σήμερα ένα ολοκαίνουργιο Iron 883 MY20.
 
Μπεςτώρα στην επίσημη σελίδα της Harley-Davidson, συμπλήρωσε την ηλεκτρονική φόρμα που θα βρεις εδώ και άμεσα θα επικοινωνήσει μαζί σου ένας εκπρόσωποςμας, για να σε ενημερώσει πως θα κάνεις δικό σου ένα ολοκαίνουργιο Iron 883 MY20 με 10.590 ευρώ και να λάβεις  «υπόσχεση ελευθερίας» για την επόμενη H-D μοτοσυκλέτα σου.