Haritos Moto: Πενταπλή βράβευση για Best Dealer και Best After Sales

Haritos Moto: Πενταπλή βράβευση για Best Dealer και Best After Sales

Για ακόμα μια χρονιά η Haritos Moto θριάμβευσε στα βραβεία Best Moto by LS2 αφού αναδείχθηκε ως Best Dealer για SYM και Daytona, αλλά και Best After Sales για QJ Motor, Daytona και SYM.

QJMOTOR: SVT 650X Μοναδικός V2 κινητήρας

SYM: JET 14 EVO άνεση και κορυφαία ασφάλεια

DAYTONA: Εξουσιοδοτημένο service SYM-DAYTONA

Ο θεσμός του Best Moto by LS2 αναδεικνύει κάθε χρόνο τις καλύτερες μοτοσυκλέτες σε όλες τις κατηγορίες και δίνει την ευκαιρία στους αναγνώστες να ξεχωρίσουν τους καλύτερους επαγγελματίες του χώρου. Ανάμεσα σε αυτούς βρέθηκε για ακόμα μια χρονιά η Haritos Moto, που κέρδισε όχι ένα, όχι δύο, αλλά πέντε συνολικά βραβεία αποδεικνύοντας για ακόμα μια χρονιά ότι παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. Πιο συγκεκριμένα αναδείχθηκε ως Best Dealer για SYM και Daytona, αλλά και Best After Sales για QJ Motor, Daytona και SYM. Τα συγκεκριμένα βραβεία έχουν ιδιαίτερη αξία καθώς προέρχονται από τους ίδιους τους πελάτες που υπηρετεί για πάνω από 30 χρόνια με σοβαρότητα και υπευθυνότητα.
 

Η Haritos Moto είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που μέσα από την πολύχρονη παρουσία στο χώρο γνωρίζει πολύ καλά τις ανάγκες των αναβατών και στόχος της είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση. Η εταιρεία δημιουργήθηκε το 1989 από τον μηχανικό και οδηγό αγώνων Σπύρο Χαρίτο και σήμερα έχουν ενσωματωθεί στο δυναμικό της και οι δυο γιοι του που έχουν κληρονομήσει το μεράκι και την αγάπη για τη μοτοσυκλέτα από τον πατέρα τους, ενώ έχουν εξειδικευτεί ώστε να προσφέρουν τα μέγιστα στο κομμάτι του service. Η Haritos Moto διαθέτει πλέον τρία καταστήματα και ασχολείται με το εμπόριο καινούργιων μοτοσυκλετών των εταιρειών SYM, DAYTONA, ZONDES και QJ MOTOR, ενώ αναλαμβάνει την επισκευή ή τη συντήρησή τους προσφέροντας πιστοποιημένες και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της.
 
Τρόποι Επικοινωνίας:
 
haritosmoto.gr
Τηλ.: 2109704045 - 2108320976
Λ. Βουλιαγμένης 271,
17343 Αγ. Δημήτριος
Λιοσίων 201 - 203,
10445 Αθήνα

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Moto Traffic Αρναούτογλου: Νέα μοντέλα & γνήσια ανταλλακτικά SYM-DAYTONA