Zero SR/S - SR/F

Zero SR/S - SR/F

    Zero SR/F - SR/S

    Η εξέλιξη των ηλεκτρικών σπορ μοτοσυκλετών διακρίνεται με τον καλύτερο τρόπο στις SR/F και SR/S. Οι κορυφαίες μοτοσυκλέτες της Zero, αποδίδουν 110 ίππους με 190Nm ροπής που τους επιτρέπουν να φτάνουν με μεγάλη ευκολία τα 200 χλμ/ώρα της ηλεκτρονικά περιορισμένης τελικής, επιταχύνοντας άμεσα σε κάθε άνοιγμα του γκαζιού. Έχει δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην οδική συμπεριφορά, στις επιδόσεις και στην αυτονομία αλλά και στη γρήγορη φόρτιση, καθώς 4 ώρες σε οικιακή πρίζα (έως 1 ώρα σε δημόσια φόρτιση type 2) αρκούν για τη φόρτιση της μπαταρίας 14kWh και για 175 χιλιόμετρα σε μικτές συνθήκες (219 με το power tank).


    Το πλαίσιο των δύο μοντέλων αποτελείται από ατσάλινο χωροδικτύωμα για την απαραίτητη ακαμψία, χωρίς όμως το βάρος να ξεφεύγει από τα δεδομένα της κατηγορίας, αφού η sport touring SR/S ζυγίζει 229 κιλά και η γυμνή SR/F 220 κιλά. Στον τομέα των αναρτήσεων, φυσικά τη Showa με ένα πλήρως ρυθμιζόμενο πιρούνι 43χιλ big piston και ένα επίσης ρυθμιζόμενο αμορτισέρ, ενώ την πέδηση αναλαμβάνουν τετραπίστονες ακτινικές δαγκάνες με ακτινική τρόμπα στο μπροστινό μέρος και μονοπίστονη δαγκάνα πίσω, όλα της J.Juan. Το ABS προέρχεται από την Bosch και διαθέτει λειτουργία cornering φροντίζοντας ώστε να μην μπλοκάρουν ποτέ τα ελαστικά Diablo Rosso ΙII της Pirelli.

    Kοινοποίησε το »
    Σχολιάσε το στο facebook »


    Οι μοτοσυκλέτες φέρουν τις πιο εξελιγμένες τεχνολογικές λύσεις της  Zero σε όλους τους τομείς, καθώς εξοπλίζονται με το λογισμικό Cypher III που εξέλιξε η εταιρία δίνοντας μεγάλη βαρύτητα στην απόκριση του γκαζιού. Έχεις στη διάθεσή σου 4 προγράμματα οδήγησης (eco, street, sport, rain) με προκαθορισμένες ρυθμίσεις για τη δύναμη, τη ροπή , τη μέγιστη ταχύτητα, το φρένο του μοτέρ-σύστημα ανάκτησης ενέργειας και το traction control της Bosch, καθώς και την επιλογή custom όπου μπορείς να αποθηκεύσεις μέχρι και 10 διαφορετικά προφίλ με ρυθμίσεις για όλες τις παραπάνω παραμέτρους ξεχωριστά. Οι τιμές (χωρίς την επιδότηση) ξεκινούν από τα 22.222 για την SR/F και από τα 23.012 για την sport touring SR/S.
     
     

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

    Kοινοποίησε το »
    Σχολιάσε το στο facebook »