Η Zero συνεργάζεται με την Hero για την ανάπτυξη της ηλεκτροκίνησης
Η Zero συνεργάζεται με την Hero για την ανάπτυξη της ηλεκτροκίνησης
  • Η Zero συνεργάζεται με την Hero για την ανάπτυξη της ηλεκτροκίνησης
  • Η Zero συνεργάζεται με την Hero για την ανάπτυξη της ηλεκτροκίνησης

Η Zero συνεργάζεται με την Hero για την ανάπτυξη της ηλεκτροκίνησης

Η Zero υπέγραψε συμβόλαιο με την ινδική Hero MotoCorp, τον μεγαλύτερο κατασκευαστή δικύκλων στον κόσμο, για να ενώσουν τις δυνάμεις τους στην ανάπτυξη της ηλεκτροκίνησης.

Κοινός στόχος η ανάπτυξη νέας τεχνολογίας

Σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις της Hero στον τύπο (στο Business Wire), η Zero υπέγραψε μία συμφωνία συνεργασίας με την ινδική εταιρεία κολοσσό, αφού και οι δύο έχουν έναν κοινό στόχο. Η συνεργασία αυτή μπορεί εύκολα να χαρακτηριστεί με την αγγλική έκφραση "Zero To Hero" αφού περιέχει τα ονόματα των δύο εταιρειών και έχει την σημασία της ανόδου/ανάπτυξης, η οποία θα μπορούσε να έρθει από αυτή την συνεργασία.

Σε δήλωσή του ο Γενικός Διευθυντής της Zero είπε: "Είμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε την Hero MotoCorp -τον μεγαλύτερο κατασκευαστή δικύκλων- ως συνέταιρο. Οι εταιρείες μας είναι αφοσιωμένες στον ίδιο στόχο... να φέρνουμε αξιόλογα και πρωτοποριακά προϊόντα στην αγορά".

Ο Γενικός Διευθυντής της Hero, είπε με την σειρά του: " Η συνεργασία μας με την Zero αποτελεί ένα σημαντικό σκαλί στο πέρασμα μίας νέας εποχής με βιώσιμη και πράσινη τεχνολογία στον τομέα των μετακινήσεων. Μαζί της θα επιταχύνουμε την μετάβαση στην ηλεκτροκίνηση στην Ινδία και κατ` επέκταση στην παγκόσμια αγορά. Με το κοινό πάθος των εταιρειών μας, ανυπομονούμε να παρέχουμε στους πελάτες μας, εξαιρετική ποιότητα (προϊόντων), επιδόσεις και διασκέδαση".

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η Zero θα συνεργάζεται πιθανότατα με την ανερχόμενη εταιρεία ηλεκτρικών οχημάτων VIDA της Hero, ενώ υπάρχει και η εταιρεία Hero Electric η οποία όμως δεν έχει καμία σχέση με την Hero MotoCorp. Παράλληλα τα "υψηλών επιδόσεων" δίκυκλα που θα παράγουν, θα είναι πιθανότατα πιο κοντά στις επιδόσεις αντίστοιχων μοτοσυκλετών στα 300 και 400cc καθώς η σημασία της έκφρασης αυτής διαφέρει στην Ινδία σε σχέση με την Αμερική και την Ευρώπη. Ακούγεται μάλιστα πως υπάρχουν ήδη 4 νέες μοτοσυκλέτες στο στάδιο ανάπτυξης που θα αποτελούν τα πρώτα δημιουργήματα της συνεργασίας αυτής μεταξύ Zero και Hero.