To νέο Moto Morini X-Cape

To νέο Moto Morini X-Cape

Η Moto Morini έρχεται στην Ελλάδα μέσω της KSR Hellas

Μία από τις σημαντικότερες μάρκες μοτοσυκλετών της Ιταλίας, έρχεται στην χώρα μας αλλά και στην Κύπρο. Πιο συγκεκριμένα, μιλάμε για την Moto Morini, η οποία ξεκινά μια νέα συνεργασία με την KSR Hellas.

Με την νέα συνεργασία, η KSR Group γίνεται μέρος της σχεδίασης της Moto Morini για την στρατηγική επέκταση της σε περισσότερα μέρη της Ευρώπης, ενώ φυσικά, μέσα από την νέα συνεργασία, αναμένεται να δούμε αλλά και να οδηγήσουμε, το πολύ ενδιαφέρον X-Cape της Moto Morini και στους ελληνικούς δρόμους.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »

 
Ο Alberto Morini, Vice General Manager της Moto Morini, δήλωσε για την νέα συμφωνία: «Είμαι περήφανος που ανακοινώνω την έναρξη αυτής της σημαντικής συνεργασίας με την KSR Hellas. Η συνεργασία μας αυτή θα μας επιτρέπει να ανταποκριθούμε στην αυξανόμενη ζήτηση της ελληνικής και της κυπριακής αγοράς και, γενικότερα, να προσφέρουμε στους φίλους της μάρκας, ένα διαρκώς αυξανόμενο δίκτυο αντιπροσώπων και παροχής υπηρεσιών, που στοχεύουν στην επισφράγιση της ποιότητας και της υπηρεσίας υψηλού επιπέδου».
 

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »