Η Benelli κλείνει τα 110 χρόνια ύπαρξης και αποφάσισε να τιμήσει την περίσταση κατάλληλα, παρουσιάζοντας ένα νέο λογότυπο. Το «centro stile» της εταιρείας δημιούργησε το νέο logo που βλέπετε στην εικόνα, με το χαρακτηριστικό λιοντάρι σε πρώτο πλάνο και τον αριθμό 110, μαζί με τα έτη ύπαρξης της εταιρείας. Με το νέο λογότυπο, η Benelli θέλει να τονίσει την σύνδεση του παρόντος με την ιστορία της, με το περήφανο λιοντάρι να κοιτά προς το μέλλον και την εξέλιξη.
Η Benelli θα γιορτάσει την επέτειο με διάφορους τρόπους, η κορύφωση των οποίων θα έρθει τον Σεπτέμβριο, κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων της Benelli Week 2021. Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στο Pesaro από τις 13 μέχρι τις 19 Σεπτέμβρη και θα φιλοξενήσει πολλά δρώμενα και εκπλήξεις.
Ο επικεφαλής της Benelli, Yan Haimei, δήλωσε: «Είμαστε πραγματικά περήφανοι που γιορτάζουμε τα πρώτα 110 χρόνια της ιστορίας μας. Μια ιστορία φτιαγμένη από αξίες, διαίσθηση και όνειρα, αλλά επίσης και από ανθρώπους, ιδέες, ταλέντο και ευφυΐα. Μια ιστορία με μεγάλη υπερηφάνεια, αλλά και δυνατό αίσθημα ευθύνης και αφοσίωσης, την οποία συνεχίζουμε κάθε μέρα με τεράστιο πάθος.»
Ο πρόεδρος του ιστορικού αρχείου της Benelli, Paolo Marchinelli, προσκάλεσε τους φίλους της εταιρείας στο Pesaro για την Benelli Week 2021: «Έχουμε την μεγάλη τιμή να μπορούμε να γιορτάσουμε αυτή την ιστορική στιγμή μαζί με όλους τους φίλους της εταιρείας στο Casa di Leoncino. Παίρνω αυτή την ευκαιρία για να προσκαλέσω όλους στο Pesaro τον Σεπτέμβριο, για να γιορτάσουμε όπως πρέπει αυτή την 110ή επέτειο».