Green Revolution: Κινηθείτε έξυπνα, οικολογικά, και οικονομικά

Green Revolution: Κινηθείτε έξυπνα, οικολογικά, και οικονομικά

Αν θέλεις να κάνεις τις καθημερινές σου μετακινήσεις με το ελάχιστο δυνατό κόστος, δεν έχεις παρά να επισκεφτείς την Green Revolution και να γνωρίσεις από κοντά τα ηλεκτρικά scooter που διαθέτει.

Ακολουθεί δελτίο τύπου της Green Revolution

Green Revolution δημιουργήθηκε με σκοπό να ενισχύσει τη λογική της ηλεκτροκίνησης στην Ελλάδα και να ενημερώσει τους καταναλωτές ως προς τα οφέλη της απόκτησης ηλεκτροκίνητου οχήματος. Φιλοσοφία μας είναι να να βοηθήσουμε τους ανθρώπους να μετακινούνται πιο εύκολα και απλά, χωρίς άγχος, με μικρότερο κόστος και συγχρόνως, με μηδενικό ενεργειακό αποτύπωμα.

Η τεχνολογία των μπαταριών έχει εξελιχθεί ραγδαία φτάνοντας σε ένα πάρα πολύ καλό επίπεδο και έτσι μπορούμε να μιλάμε για ηλεκτρικά μηχανάκια με σημαντική αυτονομία που μπορούν να διανύσουν πολλά χιλιόμετρα χωρίς ανάγκη για φόρτιση. Οι νέες μπαταρίες λιθίου κορυφαίας τεχνολογίας είναι εξαιρετικές σε απόδοση και αρκετά φιλικές για το περιβάλλον.

Στην Green Revolution, μέσω εκτεταμένης έρευνας στην παγκόσμια αγορά, επενδύουμε σε καινοτόμες λύσεις και ενημερωνόμαστε καθημερινά για τις νέες εξελίξεις στον τομέα της ηλεκτροκίνησης. Γνωρίστε τα μοντέλα μας, GreenRev E2go, Pusa & Puma και επιλέξτε αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες σας!

Επικοινωνήστε μαζί μας και προγραμματίστε ένα test drive!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε στο ανανεωμένο e-shop μας: www.greenrev.gr"

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »