Αυτό είναι το Gogoro Delight

Αυτό είναι το Gogoro Delight

Gogoro Delight: Ένα scooter από γυναίκες, για γυναίκες

Ένα νέο ηλεκτρικό scooter, σχεδιασμένο από τις γυναίκες, για τις γυναίκες: Ιδού το νέο Gogoro Delight.

Το νέο Gogoro Delight

Η καταλληλότητα του κόσμου των δικύκλων για τις γυναίκες είναι ένα θέμα, που απασχολεί ολοένα και περισσότερο τις αναβάτιδες και την κοινωνία, ειδικότερα για τα δίκυκλα και γενικότερα. Κάποιες εταιρείες, έχουν προβεί σε παρουσίαση στοχευμένων προϊόντων, ενώ οι «all-female» ομαδικές προσπάθειες εμφανίζονται κατά καιρούς σε διάφορους τομείς. Η Gogoro, η γνωστή εταιρεία-κολοσσός της κινητικότητας από την Ταϊβάν, αποφάσισε να κάνει και αυτή την δική της κίνηση, παρουσιάζοντας το Delight: ένα 100% γυναικείο ηλεκτρικό scooter.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Με καίριες διαφορές από την πλειοψηφία των scooters

Το Gogoro Delight είναι ένα προϊόν, που αναπτύχθηκε από μία all-female ομάδα, προκειμένου να απευθύνεται αποτελεσματικά στην γυναίκα και να ικανοποιεί τις συγκεκριμένες ανάγκες και επιθυμίες των δικυκλιστριών. Το Delight εξοπλίζεται με μια σέλα ύψους 729 χιλιοστών, η οποία είναι η «χαμηλότερη της κατηγορίας» σύμφωνα με την Gogoro, ενώ το κεντρικό σταντ έχει σχεδιαστεί ώστε να μειώνει την απαιτούμενη δύναμη λειτουργίας του κατά 25% στην στάθμευση. Το Delight εξοπλίζεται με συστήματα Walking mode και Reverse, που κάνει πανεύκολη την χειροκίνητη μετακίνηση και τους ελιγμούς στάθμευσης, ενώ -κρατηθείτε- το μοντέλο έχει και... αρωματιζόμενο χώρο αποθήκευσης κάτω από την σέλα!

Τα καλά όμως δεν τελειώνουν εδώ, αφού το Delight εξοπλίζεται επίσης με μαξιλαράκια για τα γόνατα στην ποδιά, γκριπ αντιβακτηριακής τεχνολογίας, ενώ στον έξτρα εξοπλισμό του φέρει μέχρι και... ειδικό γάτζο για γυναικεία τσάντα!
 

Πολλή τεχνολογία σε συσκευασία... τσέπης!

Το Delight μπορεί να είναι σχεδιασμένο με το στυλ και το «φύλο» σε πρώτο πλάνο, αλλά η τεχνολογία του είναι σε κορυφαίο επίπεδο. Πιο συγκεκριμένα, το scooter φέρει επίσης σύστημα «συγχρονισμένης πέδησης – SBS» στα φρένα, σύστημα traction control και smart wet control για ασφαλή οδήγηση στην βροχή, σύστημα εμφάνισης πίεσης ελαστικών και φυσικά, το σύστημα εναλλάξιμων μπαταριών της εταιρείας, η οποία είναι ένας από τους πρωτοπόρους στην αξιοποίηση αυτής της ιδέας.
 

Συνέχεια του άρθρου >>>

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »