Φτιάξε το δικό σου κάλυμμα σέλας και τοποθέτησε το

Τώρα μπορείς να παραγγείλεις το κάλυμμα της αρεσκείας σου από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού και να το τοποθετήσεις μόνος σου με αναλυτικές οδηγίες, χωρίς να χάνεις πολύτιμο χρόνο.

Μια πολύ εύκολη και οικονομική λύση για όσους θέλουν να δώσουν μια διαφορετική νότα στην μοτοσυκλέτα τους ώστε να την κάνουν να ξεχωρίζει, είναι η αντικατάσταση του καλύμματος της σέλας. Αν λοιπόν ψάχνεις ένα άριστης ποιότητας χειροποίητο κάλυμμα το μόνο που έχεις να κάνεις είναι ένα κλικ στο www.motok-seats.com.

Υπάρχει μεγάλη ευελιξία αφού θα βρεις περισσότερα από 700 διαφορετικά καλύμματα για όλα τα μοντέλα της αγοράς, ενώ αν δεν σε καλύπτουν μπορείς να φτιάξεις το δικό σου σχέδιο κατά παραγγελία και να διαλέξεις σχέδια και υλικά μέσα από τις πολλές διαφορετικές επιλογές που δίνει η MotO.K. Όλα είναι αντιολισθητικά, αντιμυκητιακά, αντιβακτηριδιακά και 100% αδιάβροχα με στεγανοποιημένες ραφές.
 
Για να ολοκληρώσεις τη διαδικασία παραγγελίας δεν χρειάζεται να περάσεις από το κατάστημα, αφού μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα μπορείς να κάνεις εύκολα την παραγγελία σου από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού σου. Μαζί με το κάλυμμα παραλαμβάνεις και αναλυτικές οδηγίες ώστε να κάνεις μόνος σου την τοποθέτηση.

Η MotO.K έχει πελάτες από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό και στόχος είναι να προσφέρει εύκολα και οικονομικά λύσεις για κάθε γούστο. Οι πιο απαιτητικοί μπορούν να στείλουν το δικό τους σχέδιο στη MotO.K, αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις είναι απαραίτητη η επικοινωνία με την εταιρεία από πριν καθώς υπάρχει περίπτωση η σέλα ή και ολόκληρη η μοτοσυκλέτα να πρέπει να έρθει στις εγκαταστάσεις της.
 
Για περισσότερες πληροφορίες:
Καλλιρρόης 37, Αθήνα
Τηλ.:2109712600

https://motok-seats.com/
Facebook Page