Δεν έχουν τέλος τα κακά μαντάτα για τον Romano Fenati...

Fenati: Χάνει την λισάνς, πηγαίνει δικαστήριο

Τα μπλεξίματα του Romano Fenati συνεχίζονται μετά το συμβάν του αγώνα της Κυριακής. Δείτε τι θα γίνει.

Η πτώση του Romano Fenati συνεχίζεται, δυστυχώς για τον ίδιο. Μετά τον τερματισμό του τωρινού, αλλά και του μελλοντικού συμβολαίου του για την Moto2 με τις ομάδες Marinelli Snipers και Forward Racing, ο Fenati αντιμετωπίζει περαιτέρω ενέργειες εναντίον του.

Πιο συγκεκριμένα, η Ιταλική Μοτοσυκλετιστική ομοσπονδία αποφάσισε να αφαιρέσει από τον Fenati, την αγωνιστική του άδεια, με άμεσης εφαρμογής απόφαση. Δεν τελειώνει εκεί η ιστορία όμως, καθώς ο Fenati θα κληθεί να καταθέσει σε Ομοσπονδιακό Δικαστήριο.

Ο εισαγγελέας Antonio de Girolamo έχει καταθέσει πρόταση για περιοριστικά μέτρα στον Ιταλό αναβάτη, ενώ προς το παρόν τίθεται σε άμεση ισχύ, αποκλεισμός του Fenati από κάθε αθλητικό και ομοσπονδιακό γεγονός! Ο Fenati θα πρέπει να παρουσιαστεί στο δικαστήριο για ακρόαση στις 14 Σεπτεμβρίου. Από εκεί και πέρα, περιμένουμε περισσότερες πληροφορίες για τις εξελίξεις.

Όλα αυτά μάλιστα, εν μέσω νέων δηλώσεων του Fenati, ο οποίος ανακοίνωσε ότι θα εγκαταλείψει οριστικά τους αγώνες μοτοσυκλέτας μετά το γεγονός της Κυριακής…